Vinterns vrålsnygga skönhetstrender

Nu i December när det firas jul och nyår kan det bjudas på många tillfällen att göra sig extra fin. Så vaför inte haka på någon av vinterns trender? Dessa är mina absoluta favorittrender:

Smink

Blekrosa läppar är en het trend och ett bra alternativ till de annars trendigt röda läpparna. Jag är en sucker för bleka läppar sen länge tillbaks; det kan vara både vackert, sött och sexigt och får läpparna att se härligt fylliga ut. Dutta lite foundation eller conceler på läpparna, pudra lite och ha sedan på den snyggaste blekarosa nyansen du vet och voila! Gillar du läppstift är Viva La Divas Cream för 60 kr ett utmärkt alternativ. Jag som naturligt har ganska röda läppar behöver inte ha på något innan heller, mycket bra!

Att vara en äppelkindad skönhet är numera inte bara sött utan även trendigt hett. Rosa oskydliga kinder eller sexigt beiga känns härligt i vintermörket och ger ett friskt och piggt intryck! Jag gillar L'oreals Blush Delice i färgen 103 Sandalwood Veil. En annan snygg sminktrend är metalliska ögonskuggor. Passar perfekt till nyårsfirandet. Lösögonfransar är också helt rätt just nu och perfekt vid de tillfällen då du vill slå på stort!

Söta Hilary Duff syns ofta i rosiga kinder.


Hår

V som i volym! Exprimentera med hästsvans, säpnnen eller diadem om du inte bara vill ha ett enkelt (men snyggt!) utsläppt volymsvall. Vill du vara julfin tycker jag personligen att en volymfylld hästvans i 60-tals anda passar fint! Flätan spås bli en stor hårtrend i vår men har redan nu smygit sig in på trendlistorna. Snyggast flätan är slarvig enligt mig och passar superbra de tillfällen då det bjuds på julbord och släktmiddagar. Sött!

Lockar
är en stor trend vare sig de är stora, lite mindre eller lagda. Lockiga hårsvall passar dessutom lika bra till släktmiddagr som till mer fetsliga tillfällen som nyår. Använd friss däpmade produkter om ditt hår har en tendes att krulla sig! Stora vågor funkar även det fint nu och passar dig som inte vill ha det hellockigt!

Eva Mendez har både en trendigt längd och frisyr
på denna bild- snyggt!




Sexig volym

Ett stort hårsvall tackar man inte nej till och vad är egentligen smidigare än att använda sig av ett puder som man enkelt duttar i hårbotten? Det som fungerat bäst i mitt hår är Lanzas Powder Up Texturizer.  Priset kan variera från butik till butik men ligger oftast en liten bit över hundralappen. Är man sugen på volym och inte vill att håret ska bli alltför kladdigt och smutsigt är Powder up värd varenda krona enligt mig!

Med Powder Up Texturizer är söta Girls Aloud tjejen
Nicola Roberts stora hårsvall inte så långt borta.

 


RSS 2.0