Jessica Simpson - kurvig, vacker och stilsäker!

Det är väl inte en nyhet för någon att Jessica blivit hårt kritiserad för sin kropp på senare tid. Många påstår att Jessica blivit fet medan andra hävdar att det bara är vackra kurvor. Jag håller stenhårt med det senare alternativet. Det är verkligen synd att en sån här sak ska leda till så mycket uppståndelse men så är det tyvärr idag. Även fast man bara har hälsosamma kurvor så tycker många att man då är fet. Vad som däremot är väldigt skönt är att Jessica valt att bita tillbaka så pass mycket att hon nu ska lansera ett klädmärke för kvinnor i alla storlekar. Härligt! Ett steg till ett mer hälsosamt samhälle. Nu gäller det bara att vänta in kläderna. Ska de bli snygga eller inte? Jag har dock inte så mycket tvivel. Jessica må ha gjort ett par mode floppar under åren men överlag har hon en snygg och modern stil. Dessa outfits här nedan visar minsann på det!

Med väskan i fokus - något av Jessicas kännetecken.



Här i något av en missmatch outfit men Jessica får det att funka!



Jessica använder gärna stövlar, även också till klänning. Snyggt!



The Saturdays loves color

And so do we! Det brittiska bandet The Saturdays består av fem färgsprakande sångfåglar. Vad som fångade mitt intresse var just deras snygga färgglada stil. Helsvart funkar oftast alltid men visst är det härligt med färg ibland? Våga bli färgglad du med! Titta bara på dem här nedanför! De lyser om dem! ;)

Tips; Det är enkelt att ta reda på vilka färger just du passar i. Man brukar prata om vinter, vår, sommar och höst. De fyra årstiderna. Varje årstid har en egen paljett med färger som just du passar i. Vad som avgör vilken kategori man hör till är ens hudton, hårfärg och ögonfärg. Du kan gå och göra en färganalys eller så kan du ta reda på det själv. Det finns flera sidor på internet där det står om detta. Men här kör vi en snabbgenomgång som lite hjälp på vägen;

Om din hy är åt det vita, beiga, mörka hållet med en blå eller rosa underton och dina blodådror ser blåa ut klär du mest i kalla nyanser. Du är med andra ord antingen en vinter eller sommar.

Är din hy elfenbensvit, olivfärgad eller rödlätt med en gul eller gyllende underton och dina blodådror ser gröna ut passar du bäst i varma nyanser. Du är antingen en vår eller höst.

Ett par kända skönheter som gör sig bäst i kalla nyanser är Angelina Jolie, Penople Cruz, Gwyneth Paltrow, Jennifer Love Hewitt och Alica Keys. Några som dock klär i varma nyanser är Lindsay Lohan, Nicole Kidman, Jessica Alba, Jennifer Lopez och Drew Barrymore.

Ta reda på vilka fäger du passar bäst i och var ditt vackraste jag i dem!


Färgsprakande The Saturdays



Färgglada och fina på scen!



Welcome back 60's

Den waleiska sångerskan Duffy inspereras inte bara av 60-talet när det kommer till musik utan även till stil. Hon syns ofta i söta outfits och fina håruppsättningar som för tankarna till 60-talet. Även i sminket osar det 60-tal; ljusa läppar tillsammans med tunga ögon med mycket mascara och eyeliner. Snyggt tycker jag! Och visst passar det söta Duffy? Kul att köra sin egen stil och våga sticka ut!


Duffy som vi är vana att se henne!


Här i en röd a-linje formad klänning a lá 60's!


RSS 2.0