Snyggt utklädd

Det är Halloween i helgen och många ska fira genom att klä ut sig. Så i helgen till ära har jag satt ihop lite olika outfits för den som är sugen på att klä ut sig men samtidigt vill se snygg ut. Kanske lite sista minuten inspiration för dig som inte bestämt dig än?

Bild 1: Klänning och skor från Nelly. Leggings från H&M.
Kattdiadem från KappAhls barnavdelning. Handskar från Lindex.
Bild 2: Klänning från Lindex, skor från Bianco och armband från Asos.
Bild 3: Klänning från Forever21, skor från Bianco och halsband från Asos.
Djävulshornen hittar du på KappAhls barnavdelning.
Bild 4: Klänning från Nelly. Skor från Forever21, ring från Asos
och svart nagellack från Depend.
Bild 5: Klänning från Nelly och väska från Lindex. Resten finns
att hitta hos Forever21.


Bli en sexig katt med eyeliner och lösögonfransar!



Bli prinsesslik i en rosa, tjusig klänning. Satsa på mjuka lockar, rosiga kinder
och rosa läppar. Är du sugen på en tiara finns de att hitta
i diverse butiker, leta på barnavdelningen!



Var djävulsk i svart och rött. Satsa på stort hårsvall, röda läppar och naglar
och du är hemma!


Förhäxa andra i en helsvart outfit med dödskallering!
Häxhatt finns att hitta på bland annat matbutiker som Ica.




Var en modern rödluva i paljettprydd, röd basker!



Tidlösa skönhetslook's

I ett tidigare inlägg skrev jag om att bli inspirerad av de sexiga och självsäkra skönheterna Marilyn Monroe, Brigitte Bardot och Dina Doors. Dessa bar alla upp skönhetslookar som idag kan betraktas som tidlösa. Jag har letat fram ett par kändisexempel på hur snygg man kan bli när man låter sin inspireras av dessa beatyquuens;

Kortklippta lockar och röda läppar på Dita Von Teese och Katherine Heigl i sann Marilyn anda.
Även fast Dita med sitt kolsvarta hår påminner om den legendariska pinuppan Betty Page.
(Vars lugg sångfåglen Christina Aguilera blivit inspirerad av!)


Christina Aguilera och Elisha Cuthbert har lagda lockar och
bleka läppar - precis som vackra Diana Doors.


Nude lips, markerade ögon och stort hår. Brigitte Bardot var bedårande i det
och det är Drew Barrymore och America Ferrera också.


Även Scarlett Johansson och Nicole Richie låter sig inspireras med
tjocka eyeliner sträck och bleka läppar.



Shinylicious

Maybelline's läppglans Shiny licous är inget nytt i sminkhyllorna men en ny favorit i min sminkväska. Om du som jag inte testat den innan- gör det! Den är otroligt hållbar, finns i flera snygga färger och kostar under 100-lappen. Jag har köpt nyans 801-vanilla cream som både luktar och smakar vanillj. Kort sagt; underbart läppglans!

Sexsymbolerna vi avgudar

Marilyn Monroe, Briggite Bardote och Diana Dors. De är inte bara vackra, de utrsålar självförtroende och osar sexighet. Vi har dem som tavlor på våra väggar, vi fascineras av dem och försöker efterlikna dem på temapartyn.Men varför inte inspireras av dem och bli lika sexigt självsäkra som dessa skönheter- permanent? Här kommer en liten guide som hjälper dig att stråla lika strakt som dessa skönheter;

De vet vad som ser bra ut och är säkra på deras stilar;
När dessa skönheter verkade så det var det 40, 50 och 60-tal. Då var det kvinliga kurvor för hela slanten. Midje framkallande pennkjolar och klänningar. Vackra uringningar  smickrande för både byst,rygg och axlar. Idag är modet inte detsamma, vi har  mycket att välja på. Men den där bombslagslooken lever kvar! Nästa gång du går ut varför inte satsa på den? Ultrakvinnligt sexig. Poängen är dock att allitd vara säker på sin stil, då känner man sig bekväm vilket gör det enklare att slappna av och känna sig lika vacker som man förtjänar! Är du inte helt säker på din är det bara fritt fram och testa sig fram. Varför inte ta en dag då du går runt och prövar olika kläder för att se vad du själv gillar?

Marilyn med en tjusig uringning!

De är inte rädda för att visa upp sina kroppar;
Dessa kvinnor vet att självförtroende är sexigt och de visar bara inte upp sina kroppar på bästa möjliga sätt - de bär sina kläder lika självsäkert som de för sig själva. Öva på att bli lika säker du- varje gång du ser dig själv i spegeln ge dig själv en ny komplimang! Det kanske låter lite löjligt men det är bara något positiv. Glöm inte att skämma bort dig själv med långa duschar och din favoritbody loation. Som jag sa innan; när man känner sig bekväm är det enklare att slappna av. Och visst känner du dig lite mer bekväm när du skämt bort dig själv lite extra?
Diana Doors har blivit kallad Englands svar på Marilyn
och visst utstrålar hon minst lika mycket självsäkerhet?



De är säkra på sin skönhetslook;
Skönhetslooken som dessa kvinnor bar upp hörde till sin tid. Marilyn Monroe var strålande vacker i sitt kortklippta blonda, lockiga hår med markerade ögonbryn, svarta eyeliner och röda läppar. Typiskt för 40 och 50-talet. Diana Doors bar upp samma klassiska look men med lite längre lockar och ibland lite bleka läppar. Brigitte Bardot hade en typisk 60-tals look; stort hårsvall, markerade ögon med tung mascara, eyeliner, kajal och bleka läppar. Idag har vi, precis som med kläderna mer urval. Men dessa skönhetslooker är stora favoriter idag- inte kontsigt. Eller vad tycker du? Poängen är i alla fall, precis som vid kläderna- att man ska känna sig bekväm med sitt hår och smink. Testa dig fram i sminkdjugeln för att se vad som ser bäst ut på dig. Varför inte unna dig en liten makeup kurs där du får färganaylys och lite tips? Att ha ett skönhetsignum a la Gwen Stefanis Marilyn inspirerade look är inte tråkigt utan vackert.

Brigitte med sitt vackra hårsvall!




Förföriska Nigella Lawson

Den birttiska skönheten Nigella Lawson måste vara den mest glamorösa tv-kocken jag känner till. Iförd tajta klänningar och söta färglada små koftar visar hon sin läckra recept. Nigella kan även titulera sig journalist, författare och såklart en sund skönhet!

En rosaklädd Nigella frestar med cupcakes!



Rött är utan tvekan en färg som klär Nigella!



Stora, busiga lockar är ett säkert frisyrkort!




Höstmysiga måsten

Så här på hösten vill vi ha ett par snygga, trendiga boots, en mysig höstklänning, en trendig väska, en ny jacka och en varm stickad tröja. Jag har hittat alla dessa 5 saker till ett väldigt plånboks vänligt pris och kombinerat dem i snygga höstmysiga outfits! Hoppas något faller dig i smaken!

Övriga saker:

Bild 1: T-shirts och jeans från H&M.
Väst och halsband från Forever21.
Bild 2: Halsband från Cubus, nagelack
från Depend nr 107 och skor från Skopunkten.
Bild 3: Topp från Lindex, tröja från Cubus.
Jeans och skor från H&M.
Bild 4: Jeans från Forever21. Halsduk med matchande
vantar från H&M och skor från Din sko.
Bild 5: Jeans från Gina tricot, skor från Skopunkten
och armband från H&M. Det svarta nagellacket är av
märket Maybelline.

Dessa snygga, bekväma ankelboots kostar
bara 199 kr på skopunkten!



Denna klänning blir din på Lindex för 349 kr!
Värm dig med grova, snygga strumpbyxor.


Denna fransprydda väska finns på
Lindex för bara 199 kr.




Denna trendiga jacka blir din på
Gina Tricot för 299 kr!



Bli mysig i denna tröja från Cubus.
199 kr kostar den!



Vackra naglar

Ett utav mina favorit nagellack är utan tvekan Wonder nail- extra long lasting från Isadora. Den torkar som utlovat ganska snabbt, håller länge och är lätt att ta bort. Priset är ju inte så dumt heller; ca 60 kr. Min favorit nyans är 193 Pure Coral. Underbart fin färg! Tyvärr känns den ju så höstig men det gör dessa på bilden under från vinterkollektionen Black rose. Bara att välja och vraka! Trots dessa snygga höstiga nyanser kan jag avslöja att jag ändå tänker smyga in lite korall färgade naglar då och då- har man en favorit så har man! :)



RSS 2.0