Nicoles drömhår

Som jag och alla andra redan konstaterat så är hösten en perfekt tid för förändring. Vi har redan tittat på de snyggaste hårfärgerna i höst så nu tycker jag det är dags för frisyr inspiration! Och vem fungerar bättre som inspiration än alltid lika snygga stilikonen Nicole Richie?

Den långa pagen är en av de snyggaste frisyrerna jag vet-
tur för mig och alla andra av den åsikten att den är het i höst!


Nicole passar superbra i tung snedlugg!


Nicole är riktigt tjusig i bob, kanske du med?


Halvlånga längder är hett i höst och enligt mig alltid lika fint!


Lockar spås bli stort i höst- inte mig emot!


Nicole i sin nuvarande 70-tals inspirerade kaluffs,
kanske något för dig med?



Tjejer, sluta nojja!

Vi tjejer är experter på att jämföra oss med andra och i samma veva tycka alla andra är bättre och finare än oss själva. Vi har massa komplex; vikten, näsan, läpparna, tänderna... Jag har tagit upp några av de vanligaste komplexen för att visa att det inte finns något att oroa sig över!

Idag är idealet att vara smal, riktigt smal. Personligen är jag av den åsikten att alla inte måste se likadana ut och att du kan vara lika vacker vilken storlek du än har (bara den är hälsosam!). Många tjejer nojjar över att väga mer än 60 kg vilket jag tycker är väldigt mysko. Du kanske inte är av den åsikten men hör och häpna så kanske du håller med mig; på 50-talet finner vi ett riktigt pinuppe-ideal där tjejerna skulle väga runt 70 kg. På 50-talet finner vi också några av världens genom tiderna mest uppmärksammade sex och skönhetsymboler som t.ex Marilyn Monroe. Dock är min poäng att idealet ändras ständigt och det är tråkigt att försöka uppnå det. Vi är alla olika och borde älska oss själva och varandra precis som vi är. Ett samhälle där vi alla ser ut som kloner, när vi alla är så olika och tycker så olika, är ju egentligen ganska trist.

Vackra Marilyn med sina hälsosamma kuvor.

Många tjejer nojjar över sina näsor. Men en näsa kan ju vara riktigt karaktärisk och vacker även om den t.ex är stor. Spana bara in Sarah Jessica Parker- vi älskar henne OCH hennes näsa. Läpparna är också något tjejer verkar oroa sig mycket över. Många tycker deras läppar är för smala. Tråkigt tycker jag. Speciellt också då Heidi Klum har smala läppar och ändå anses vara en otroligt vacker kvinna. Tänderna är ytterligare en sak. Vanessa Pardis som håvat in många kvinnors drömman Johnny Depp har en liten glugg och även hon anses vara väldigt vacker.
Vi älskar SJP inte trots utan med hennes näsa!

Så ni ser tjejer- man kan vara riktigt vacker trots att man inte är riktigt smal, har en stor näsa, smala läppar och en glugg. Det är inget fel med något utav det. Ta vara på det du har, gör det bästa av det och inse att du duger och är vacker precis som du är! För att inse ännu mer hur vackert det är med mångfald klicka på kategorin gott & blandat i min blogg, välj inlägget mångfald är vackert och kika! Där har jag nämligen visat upp 6 olika kändisar - alla olika och alla vackra!


Nellys snälla priser

Klickar man in sig på Nelly.com så kan man verkligen fynda mycket snyggt för under 500 kronor! Därför tycker jag att de förtjänar ett inlägg under "mina favoriter". Just nu är detta snyggast till bäst pris enligt mig;

För 499 kr blir denna ursnygga festblåsa din!
Denna finns också i klassiskt svart.


Dessa snygga 12 cm moccapums blir dina för 149 kr.
Ja, låt det sjunka in, 149 kr...!


Dessa snygga armband kostar bara 69 kr!


Dessa tjusiga skor har jag haft med förr här i bloggen fast i svart.
De finns även i rosa och kostar ynka 199 kr!


Denna festliga topp finns även i lila, är av
märket Rare Fashion och kostar 349 kr!


Spets & sammetsdrömmar

När jag skrev om mina favorit trender i höst så skrev jag att den hetaste partylooken är den fylld med paljetter. Det håller jag starkt fast vid- men för dig som är sugen på lite annat så finns ju såklart andra alternativ. Det ska inte missas att spets och sammets är precis lika rätt och snyggt i höst som paljetter. Därför kommer här lita olika förslag på hur du kan matcha den sexiga spetsklänningen och sammetsklänningen!

Bild 1 & 2: Spetsklänningen är från Nelly precis som den svarta skon.
Den rosa skon (bara jag som tycker färgen är underbar?) kommer från Bianco.
Väskan och halsbandet kan du klicka hem från asos.
Bild 3 & 4: Sammetsklänningen hittar du på Lindex. Båda skorna kommer från Nelly.
Både väskan och halsbandet kommer från asos.

Tillsammans med moderna rosa pums
och ett guldigt, långt halsband blir detta en sexig, lekfull look!


När man bär en spetsklänning är det väldigt enkelt att få till en gammaldags,
softisikerad look. Satsa på röda läppar och du är klar!


Sammetsklänning+lila pums=
2 snygga trender i en och samma outfit!


Svart klänning, svarta pums och vit väska passar alldels utmärkt till
en klassisk sminkning med svart eyeliner (varför inte glittrig) och röda läppar!




Härlig, mjuk hy

Tyvärr är det ett känt faktum för de flesta av oss Nordbor att både våra läppar och hy blir torrare under vinterhalvåret. Därför kommer här lite tips om just detta ämne!

Ett smart knep är att sova med Idomin Läppbalsam på läpparna. Detta är en ren dröm för nariga läppar och finnas att hitta på apotektet för ca 20 kronor. Det är viktigt att ta hand om en torr hy och att peela den med jämna mellanrum. Just nu har www.yves-rocher.se riktigt bra priser och deras produkter för torr hy ska vara riktigt bra!

Aco har tagit fram en hudvårds serie med det nordiska klimatet i åtanke. Serien heter Dry & Sensetive och är till för de med normal till torr och känslig hy. Seien lovar att återge huden sin spänst samt ge den lyser och göra den mjuk och jämn. Även Apoliva har tänkt på vårt kyliga väder när de skapat sina produkter för torr hy. Besök apotekets hemsida och kolla vad som skulle passa dig!

När du väljer ansiktsmask är en återfuktande mask med peeling effekt en bra idé. Niveas Gentle Peel of mask är ett bra budget alteranativ som du kan hitta både i matbutikerna och inne hos H&M. När det gäller foundation kan det vara bra att ha i åtanke att du inte ska en för pudrigt reultat. Det ser bara narigt ut på en torr hy. En foundation som funkar finfint för torr hy är Clinique Supermoisture flytande foundation. Ett lite billigare alternativ är Isadora Velvet Touch.
Vackra Mandy Moore ser ut att ha en mjuk, välmående hy!




Vackra Fluvia

Fluvia Lacerda måste vara en av mina favoritmodeller. Jag vet att jag haft med henne förr här på bloggen men det skadar inte att visa upp denna, vackra kurviga skönhet igen! Vore synd om någon missade henne. Jag tycker hon är ett sånt otroligt bra exempel på att en kvinna visst kan vara riktigt vacker utan att vara väldigt smal. Vilken utstrålning sen... wow!

Sånna vackra lockar skulle jag inte tacka nej till!



Fluvia i en otroligt söt, smickrande klänning.



Vacker, vackare, Fluvia



Stilfull i en enkel vit skjorta!




Höstiga outfits

Jag utlovade ju ljvulig höstinspiraton här i bloggen och så ska det bli! Jag har satt ihop 5 outfits med några av höstens enligt mig snyggaste trender. Om du inte redan fallit för dem gör du kanske det nu?

Bild 1: Jeans och armband från H&M.
Topp från Cubus och skor från Bianco.
Bild 2: Jeans och halsband från H&M.
Topp och kuvertväska från Forever21.
Skorna klickar du hem hos Nelly.
Bild 3: Klänning och skor från Nelly.
Väskan kommer från Forever21.
Bild 4: Jeans från Gina tricot och
t-shirt från Cubus. Väska från Åhlens,
armband från H&M och skor från Bianco.
Bild 5: Klänning från Halens.
Jacka från Lindex, ring från Forever21
och skor från Nelly.

Att lårhögt på skor är supertrendigt i höst har väl ingen missat?
Snyggast tycker jag de är tillsammans med en ganska påklädd look.
Vill du ändå ha en klänningen låt det bara bli ett litet gap mellan
tyg och skor för att undvika Pretty Women-looken.

Klumpiga accesoarer och däribland inte minst halsband är helt rätt i höst!


Den snyggaste partyloooken i höst är utan tvekan paljetter.
Matcha med röda naglar och om du är
riktigt vågad också röda läppar!


Kolla runt i vårt avlånga lands största butikskedjor just nu
och du kommer finna dragkedjor och nitar
på diverse plagg och accesoarer.



Lila är en äkta höstfärg som bärs alldeles utmärkt till
höstens kanske trendigaste jacka;
skinnjacka i kort mc-modell!




Mjukt hår

Här kommer ett ännu ett tips för dig med skadat och slitet hår! Garniers serie Fructis Nutri-repairs inpackning är ett perfekt budget köp. Både väldoftande och välgörande gör den sitt jobb på en minut! Denna kan du lägga ner i din matkorg nästa gång du går och handlar på Konsum eller Ica och går bara på ca en 50-lapp. Garniers Fructis är överlag en ganska hyllad hårvårds serie Har du inte testat något av den så råder jag dig att pröva! Kanske blir den en av dina favoriter också?

 


Vackra Lizzi Miller

Det pratas just nu om den nya amerikanska plus-size modellen Lizzi Miller som visat upp sig i amerikanska tidningen Glamour. Vanligtvis vill jag bara vara positiv i min blogg; hit ska folk klicka sig in för att få inspiration, tips och för att se bilder på vackra kvinnor som inte passar in på idealet men som ändå utrsålar skönhet och som är självsäkra. Själv tycker jag bara bra saker om Lizzi men den åsikten är det inte alla som har. Självklart ska alla få tycka vad de vill men när dessa ord dyker upp gör det lite ont i mig; motbjudande, ohälsosam och fet.

Är detta vad folk tycker om en tjej som bär en av de vanligaste klädstorlekarna? En tjej som själv säger att hon är hälosam och till och med tränar? Det är väldigt synd att sånna negativa åsikter finns. Man behöver inte tycka att hon är fin men att säga att hon borde gå ner en massa kilo- det är väl onödigt? Hon behöver ju inte det- hon är hälosam och så här ser många kvinnor ut idag. Är det verkligen en sån chock för människor att se en kvinna som inte har en platt mage? Världen behöver mer mångfall på modeller- och det är nu!

Kanske har ni redan hört att vår svenska tidning Vecko Revyn också fått nog av denna negativa kroppsyn och nu uppmanar sina läsare - oavsett storlek- att söka till dem som modell. Alldels rätt tycker jag! Så länge en människa inte är ohälsosam utan mår bra, har karisma och utstrålar skönhet och självsäkerhet så är det ju inga fel? Nej, fram för fler kvinnor som vackra Lizzie!


RSS 2.0