Höst hår

I höst är det i vanlig ordning naturliga, lite dova nyanser som gäller. Vad gäller hårtrenderna så är det volym som är inne. Härligt värre! Är du riktigt vågad satsa på en stor 60-tals tupering! Även lockar, stora som små är trendigt i höst. Luggen är också helt rätt och är perfekt för dig som vill ha en liten förändring. Så här efter sommaren är det mycket troligt att ditt hår blivit slitet - även fast du kanske försökt undvika det. Men det ska inte hindra dig från ett fräsha upp ditt hår med lite ny färg! Innan du färgar det, eller kanske tonar det vilket är skonsammare, kan det vara bra att tänka på följande; Är ditt hår slitet fräsha upp det med ett litet klipp hos en duktig frisör. Hellre bra kvalite än långt och risigt! Se också till att använda en bra inpackning ett par dagar innan. Är du sugen på någon ny färg låt dig inspireras av bilderna här nedanför!

Vill du ha riktigt mörkt hår i höst är kanske denna snygga
bruna nyans på Hilary Duff rätt val för dig?

Vill du ha ljusare brunt hår är Jennifer Love Hewitts
chokladbruna nyans ett snyggt alternativ.


Röda nyanser är helt rätt i höst och snyggt är det med -
kolla bara på skönheten Isla Fisher!


Ashlee Simpson har en riktigt fin röd nyans.


Tjusiga Kimberly Walsh har det rätta "blonett" svallet.
Mörkblond nästa?


Fergies lite rågblonda nyans känns rätt i höst.




Välklädda Serena

Gossip Girl har på kort tid blivit mångas favorit serie. Vi sitter klistrade framför vår tv och följer de heta intrigerna. Men det ska inte glömmas att lika mycket som vi älskar dem så älskar vi de snygga kläderna. Därför har jag valt att granska vackra karaktären Serena van der Woodsens stil. Hennes preppy stil blandat med tuffare inslag och dova färger är i sig ganska enkel. Serenas viktigaste accessoar är ju trots allt hennes snygga hår! Denna stil är enligt mig en riktigt snygg höst-look. Håller du med är det bara att kika här nedanför!

Bild 1: Skjortan och sjalen hittar du på H&M. Jeansen på Forever21.
Skorna finns på Bianco och väskan på Åhlens.
Bild 2: Toppen och skorna finns på H&M. Jeansen samt jackan
finns på Forever21 och väskan på Asos.
Bild 3: Klänningen blir din på Nelly, samt skorna. Väskan på Asos.
Bild 4: Toppen, västen och halsbandet kommer alla från Forever21.
Jeansen finns på Gina Tricot, väskan på Åhlens och skorna på Din sko.
Bild 5: Klänningen hittar du hos Cubus och koftan hos Lindex.
Skorna finns på Halens och väskan på Åhlens.

Supersnygga Serena är höst snygg!

Lårhöga boots är en av höstens
snyggaste trender!



En helsvart outfit blir snyggare med en jacka
i en annan färg och en rolig väska!



Även när Serena klär upp sig är det en
 ganska enkel stil som gäller.


Tänk vilken stil man kan arbeta sig fram till med
ett par simpla jeans och vit t-shirt!



Tillsätt ett par tunna svarta strumpbyxor
och du är klar!





En höst i skönhetens tecken

Luften har blivit kallare och löven har börjat falla från träden. Vi har fortfarande våra älskade sandaler på fötterna men snart går det inte att förneka längre; hösten är på igång. Hösten innebär ofta förändringar, ny skola, nya människor, flytt men också en ny garderob. Snart är det dags att lägga undan lätta sommarklänningar till förmån för tjocka jeans och höga boots. Och inte mig emot! Här i bloggen kommer det märkas att det snart är höst och om du inte är helt säker på hur du vill se ut i denna säsongen bara luta dig tillbaka och inspireras! De närmaste dagarna kommer nämligen vara full av härlig inspiration!

Snart får vi värma oss i stora, snygga sjalar och halsdukar, 
våra älskade skinnjackor och värmande boots
 - precis som supersnygga systrarna Olsen.

Begåvade Kelly

Kelly Clarkson startade sin karrär då hon 2002 vann den första säsongen av American Idol. Sen dess har hon släppt fyra framgångsrika album och vunnit två Grammys. Något det också varit mycket tal om när det kommer till Kelly är hennes kropp. Det har varit elaka tungor som varit framme men det finns också de som tycker Kelly är vacker som hon är, därav jag. Kelly själv säger att hon trivs med sin kropp och det borde hon verkligen!

Kelly var en riktigt skönhet när hon
 tog emot sina Grammys!


Kelly är vacker på scen med höga, svarta stövlar.


På World Woman Award, där hon själv vann pris, visade Kelly
upp sin kurviga kropp i denna tjusiga blåsa!



Mangos 60-tals inspirerade look

Jag är ett stort fan av Mangos reklamer- i alla fall dem där modellen bär efternamnet Cruz. Här ser vi vackra Penelope med markerade ögonbryn och en 60-tals inspirerad make up med eyeliner och bleka läppar. När du lägger denna make up krävs det fokus; att lägga eyeliner snyggt kan vara en konst för sig..!


Till den sexiga ögonmakeupen är det jordnära färger som gäller. Vilken ögonskugga passar då bättre än Max Factors ögonskugga Earth Shadows i färgen Inca Bronze. Glossy Eyeliner från Isadora och Soft Khol Kajal Eye Pencil i brunt från Rimmel ramar in dina ögon. Läppglansen Wet Shine Diamond från Maybelline i färgen Sparkling Sand fixar den rätta
färgen på dina läppar.



Diors glammiga look

Svepande lockar, skimrande hud och guldigt smink. När Charlize Theron gör reklam för Dior är det glamor som gäller. En perfekt look för de där utekvällarna då du vill glänsa lite extra. Här läggs det inte bara fokus på hår och make up utan även på hyn.

Sun kissed glow bodyloation från ACO ger dig en lätt solbränna med skimmer. För att få hållbara och vackra lockar använd Curl Power Wave Definging Spray från L'oreals Studio Line.  Den guldiga make up:en fixar du fram med ögonskuggan Colorappel Trio Pro i guldiga nyanser och läppglansen Glam Shine Magnetic Bronze Glow, båda från L'oreal.


L'oreals softisikerade look

Beyonce har gjort ett par reklamer för L'oreal - alla vackra och inspirerande.Här visar hon upp rakt, glänsande hår och långa fransar. Men vad som verkligen står i fokus är de färgstarka, fruktiga läpparna. Vågar du lägga allt krut i din look på dina läppar? Grattis, då kan du ha en vinnande utgångslook!


Om du plattar håret för att få det riktigt rakt är det viktigt att du skyddar det. Mild Control Satinwear 02 från Redken appliceras på fuktigt hår och skyddar mot värme samtidigt som håret blir lent. Hårets glans fixar du fram genom Matrixs Reflective Shine Spray. Lite lätt smikrande ögon får du fram med L'oreals Coler Appel Hologrraphic ögonskugga i fägren Pure Gold. De färgstarka läpparna får du med hjälp läppstiftet Colur Richie i färgen 315 från L'oreal.

Versaces bombnedslagslook

Ett ord ploppar upp i mitt huvud när jag ser denna Versace reklam; bombnedslag. Stort, tuperat hår, perfekt formade ögonbryn, sotade ögon och plutande godisläppar. Här krävs det smink i vackra färger, tuperingskam och massa, massa hårspray!

De sotade kattögona får du med hjälp av Isadoras Eye Shadow Palette Smokey Eyes, de lätt rosa kinderna fixar du fram genom Maybeliines kräm rouge Dream Mousse Blush i färgen Dolly Pink ( nr 01).  De glossiga läpparna trollar du fram med Glam Shine Blush i färgen Candy blush (nr 153) från L'oreal.  Hårsprayen som hjälper till att hålla din tupering är
Wellaflex Hydro Style från Wella.




Snyggaste reklamerna

Några timmar innan utgång sitter jag oftast osminkad med ett par tidningar framför mig. Jag hittar alltid min smink och hår insperation i dem, men oftast inte i repotagen utan i reklamerna. Det är vackert sminkade ansikten vi ser som gör reklam för smink, parfymer, smycken osv. Smarta som vi är förstår vi att vi inte får looken på samma gång som vi köper produkten. Men visst kan vi få looken - låt oss bli Dior, L'oreal, Versace och Mango inspirerad just nu! Eftersom det tar en del plats har jag delat upp det med Versace först ut!

Som bas och mascara rekomenderar jag L'oreals True Match foundation,
Isadoras Velvet Touch puder och Max Factors hyllade mascara Masterpiece Max.




Trendig blonett

Det skrivs just nu i tidningarna om "Blonetter" - dvs tjejer med hårfärg som beskrivs mittemellan blont och brunt. Det är såpadrottningarna - Lauren Conrad, Whitney Port och Olivia Palermo tillsammans med bland annat Hayden Panettiere och Jennifer Aniston som representerar trenden. Detta fick mig att tänka på tjejen som burit upp denna Blonett-trend i flera år- tillsammans med oförglömliga outfits- Sarah Jessica Parker. Som charmiga Carrie i sex and the city fick vi många snygga outfits men också många snygga hårdagar. Därför har jag letat fram bilder på just denna inspirationskälla- kanske vill du efter att ha spanat in dessa bilder bli en trendig blonett eller - som jag skulle kalla det - mörkblond? En sak är i alla fall säker;  vad vi än kallar denna hårfärg så är den snygg och här för att stanna - i alla fall för ett tag..!

Många kvinnors drömhår -
nu också drömhårfärg!



Carrie med de legendariska,
 vackra lockarna.



Jackie O inspirerad -
oklandrigt snyggt hår.



Vilda lockar med en varm honungsaktig
 nyans- vackert!




Vackra ögon

Jag måste tipsa om en förvånansvärt bra mascara; Isadoras Build up extra volume mascara. Efter några få lager ger den långa, volymösa och vackra fransar. Precis lika bra går den att lägga på de övre fransarna som de undre. Den sitter som berget hela dagen vilket är perfekt för det blir inget smulande men som också göra att den kräver en bra sminkbortagning. Tyvärr är den något kladdig men bara man är försiktig när man tar på sig den så är det egentligen inga problem. Detta är en mascara som har en mer eller mindre säker plats i min sminkväska. Vill du ha en i din också behöver du inte betala mer än ca en 100-lapp, perfekt!




RSS 2.0