Kurviga Kate Dillon

Kate Dillon gick från att vara en väldigt, väldigt smal modell med ätstörningar till en framgångsrik och sund plus-size modell. Hon har bland annat sammarbetat med Gucci och varit med i flera olika Vouge. Självklart ska Kate få en plats här i bloggen!

Vackra Kate med röda läppar och macthande naglar.


Självsäkra Kate är framgångsrik med sina vackra kurvor!



Kate är tjusig på catwalken.




Sparkling eyes

Få dina ögon att lysa hjälp av ögonskuggor! Först och främst vill jag bara påpeka att sotade svarta ögon passar alla otroligt bra! Så om du inte är så mycket för färg kan du alltid köra på det, det är både klassiskt och sexigt.

Om du är en brunögd skönhet så har du tur! Brunt är nämligen en neautral färg vilket betyder att dina ögon passar i det mesta. Personligen tycker jag dock att brunögda kan vara otroligt fina i blå ögonskugga. Är du inte såpass vågad är bruna och guldiga nyanser väldigt fint på dig.

Whitney Port och Beyonce är välsignade med
lättmatchande, vackra bruna ögon.


Har du vackra blåa ögon så passar du riktigt bra i skuggor med bruna toner. Om du vill att din vackra blåa  färg ska synas lite extra är en korall färgad skugga en bra idé. Det kommer få dina blåa ögon att lysa!

Charmiga Cameron Diaz och vackra Kristen Bell
har både fina blåa ögon.

Om du har vackert gröna ögon så passar du extra fint i rosa och lila skuggor. Det kommer få din fina gröna färg att verkligen synas! Vill du ha något mer diskret  så är dina gröna ögon också riktigt fina i guldiga skuggor.

Sarah Michelle Gellar har vackra gröna ögon. Rihanna har visserligen
melerade ögon men här ser de nästan bara gröna ut!
Ett perfekt exempel på hur lila tar fram den gröna färgen!


Är du en skönhet med melerade ögon så kan du enkelt framhäva den ton du vill genom att använda just den tonen som skugga. Om du t.ex har brunt i dina ögon och vill ta fram det så använder du en brun skugga!

Charlize Theron och Kelly Clarkson har båda fina melerade ögon.
Charlize har blågröna och Kelly grönbruna.


Kom ihåg att dina ögon kan vara riktigt fina även fast du inte väljer den färger som framhäver det. Hilary Duff  är ett perfekt exempel på det. Hilary har inget  blått i sina melerade ögon men är ändå otroligt fin i blå ögonskugga!

Gör som Hilary och frossa med
 glittrig ögonskugga när det är fest!



Kelly Taylor

Visst var Kelly något bitchig, men att hon var snygg i sin stil, det kan vi väl inte förneka? Söta små örhängen och superrakt hår bör du ha i åtanke med denna stil!

Vardagsfin tillsammans med jeans och örhängen från Forever21,
linne och kavaj från H&M, skor från Din sko och väska från GIna Tricot.
Söt i klänning från Forever21 tillsammans med skor och örhängen från Asos.


Som jag sa, röda läppar tyckte de alla om!


Snygg till vardags med kavaj.


Ljvuligt sockersöt i halterneck klänning!




Brenda Walsh

Rebelliska, snygga Brenda körde gärna på  klassiskt svart, en färg som funkar nästan jämt. För en typiskt Brenda look släng på dig skinnjackan, måla läpparna röda och glöm inte att dra becksvarta eyeliner svep på dina ögonlock!

Vardagasfin med jeans från Forever21 tillsammans med väst, örhängen
och väska från H&M och slutligen skor från Din sko.
Snygg i klänning från Nelly och skor från H&M.

För ett äkta Brenda stuk låt din plattång göra jobbet!


Är du inte bekväm med bara en väst
bär du ett enkelt linne under!


Supersnygg i helsvart - en hit!



Donna Martin

Donna, den oskuldfulla tjejen med den alltid lika snygga och trendiga stilen. Om du verkligen vill inspireras av Donna glöm inte det stora håret. Tuperingskam och hårspray rekomenderas!

Vardagsnygg med jeans från Gina Tricot, tröja från Gojane,
armband från Nelly, skor från H&M och väska från Asos.
Utgång i tajt klänning från Forever21, örhängen
från Asos och pumps från Gojane.

Röda läppar var älskat inte bara av Donna
 utan även av Brenda och Kelly.


Enkel men fin vardagsstil för Donna. Här i jeans, även fast det oftast
var klänningar som dominerande hennes stil!




Tajta fodral var Donnas melodi!



Snygga Beverly Hills tjejerna!

Vi är många som fastande för den kultförlarade serien men kanske ännu fler för deras snygga stilar? Beverly Hills sänds igen nu med moderna, snygga kläder. Men visst är det ändå kul att blicka tillbaka? Nog är vi överens om att rebellen Brenda, sockersöta Kelly och modefreaket Donna var vrålsnygga när det begav sig. 90-talet bjöd inte på de vackraste trenderna men tajta klänningar, ljusa jeans och söta pums går hem lika bra nu som då! Jag har tagit en liten del av varje tjejs still, satt ihop det och skapat en vardagsstil och en fest outfit. Först ut kommer vara charmiga Donna, alldels strax!

De snygga Beverly Hills tjejerna samlade!
Psst... Jag tror Andrea är helt okej med att hon inte är med!



Bli en budget babe!

Vi vill alla vara snygga och fixade, ha bra smink och en fin stil. Men ska det vara omöjligt om man inte har så mycket pengar att spendera? Nej, det tycker inte jag! Här kommer lite tips för att bli en snygg och äkta budget babe!

För hy och hår:
Ansiktsinpackning: Nivea Visage har billiga och bra för de flesta ansiktsbehov. Själv är jag förtjust i Cleansing Active Purifying Mask som renar huden och som tar bort det oljliga från hyn. Funkar fin fint för mig! Dessa finns att köpa på H&M för ca en 20-lapp och en förpacnkning innehåller dessutom två ansiktsinpackningar! Hårinpackning: Schwarzkopfs, L'oreals och Garniers har relativt bra inpackningar som alla går på runt en 50-lapp. Dessa hittar du både i matbutikerna och i köpcentrumen hos t.ex Lindex.

Smink:
Butiker som Cubus, H&M, Lindex och Åhlens har ofta smink till kampanjpris. Se till att hålla ögonen öppna för dem och passa på! Om du är ute efter en billig men bra mascara spana på in den hyllade klassikern Great Lash Mascara från Maybelline som kostar runt en 50-lapp. Att den har en söt rosa förpackning är ju bara ett härligt plus! Är det ögonskugga du är ute efter kan jag tips om att Viva La Diva har snygga färger och en enda går bara på ca 50 kr! Stay Matte är ett helt okej puder från Rimmel som går på ca 60 kr. Snygga och relativt bra läppglanser har tro det eller ej faktiskt H&M. De har flera olika att välja mellan. Det billigaste går på ca 20 kr och det dyraste ca 60 kr.

Stil:
För att fräsha upp din stil krävs egentligen inte många slantar. Nagellack är ett bra alternativ. Frossa i härliga färger! Depend har fina färger till ett mycket bra pris: ca 25 kr! Spana annars in Mavals härliga utbud av nagellack. Ett minilack från dem går på ca 40 kr. Tänk på att snygga skärp och sjalar kan göra mycket för din stil. Exprimentera med sånt du redan har! Om du bara är ute efter ett par snygga sommarskor kan det faktiskt vara värt att spana in Lindexs och H&Ms skor. Inte den bästa kvaliten men de är snygga och ett till ett bra pris! Utmärkt för den som snabbt tröttnar och vill ha något annat. Slit och släng - snyggt! Skopunkten har också några godingar till ett plånboksvänligt pris.

Kolla alltid på rean! En bra idé är att bli medlem på klädbutikernas hemsidor där de ibland tipsar dig i förväg om de kommande reorna. Ibland får du även som medlem shoppa på rean tidigare på nätet och får då och då roliga erbjudanden. Bra sidor att bli medlem på är bland annat Ellos och Nelly. Smarta saker att köpa på rean är underkläder och basfärgade kläder. Sånt som aldrig går ur stilen helt enkelt, som du slipper implusköpa och undra en månad senare vad plagget gör i din garderob... Håll dessutom alltid koll på vilka erbjudanden butikerna har. Som t.ex köp 3 betala för 2 eller köp detta och få detta på köpet. Men kom ihåg! Utnyttja dem bara om det är sånt du verkligen vill ha och behöver! Lycka till nu ute i shopping djugeln!

Kim Kardashian gillar H&M - precis som vi!
 Snygga kläder till ett underbart pris!



Lyxbohemiskt 70-tal

70-talet var fyllt av utsvängda jeans, stora platåskor, missmatchande färger men också en stor trend just nu; maxiklänningar. Bär din maxiklänning till vardags med platta skor och om du är vågad: slokhatt! Välj en festligare maxiklänning när det vankas utgång och matcha med höga, klumpiga pumps och stora smycken.

Klänning från Forever21 (som har superfina maxiklännngar just nu!),
hatt från H&M, örhängen från Lindex och skor från Halens.



Klänning och armband från Forever21, örhängen från H&M och skor från Asos.
Om du inte gillar för mycket färger ta ett par örhängen i helguld istället eller skippa dem helt.



Ultrakvinnliga 50-talet

På 50-talet var man trött på den pojkaktiga, raka trenden och figurskapande plagg med markerd midja var tillbaka. Nu skulle man vara ultrakivinnlig och det med Marilyn Monroe i spetsen. Bada lika stilfullt som vår älskade Marilyn och skapa en snygg klyfta i en halterneck baddräkt!

Den bruna baddräkten finns på Åhlens och den svarta på Lindex.
Tips! Kika in på Asos och titta på deras snygga baddräkter som
dessutom har den där snygga underdelen med äkta 50-tals stuk.



Från snygga 50-talet kan du även hämta inspiration ifrån när du ska iväg på olika tillställningar som t.ex bröllop. Var classy i ett tajt fodral med knälång längd och tjusig uringning, ladylike a la Audrey Hepburn -aldrig vulgär. Om du är sugen på något annat satsa på 50-tals flickigt i halterneck och utsvängd kjol.

Klänningen kommer från Forever21 och skorna från Asos.


Klänningen finns hos Lindex och skorna hos Forever21.



20-talets snygga fransklänning

På 20-talet befirade sig kvinnorna från de trånga korsetterna och ville ha en mer pojkaktig figur. Det var raka klänningar som gällde och gärna fransklänning. Att ha en mer pojkaktig figur var var en slags revolution, man bröt den typiska kvinnorollen. Men idag tycker jag absolut att vi kvinnor ska framhäva våra kvinliga former och det går allt att göra i en snygg 20-tals inspierad fransklänning! För ett riktigt 20-tals stuk matcha med svarta strumpbyxor och ett långt halsband, gärna pärlhalsband och en fjäder i håret. Om du dock vill ha något mer modernt välj ett par högre pumps, satsa på en modern sexig sminkning och ett par höga pums matchat med en snygg kuvert väska.

Klänningen blir din på H&M, fjädern och skorna på Asos.


Inspireras av 1900-talets modehistoria!

1900-talet har en stor, härlig och grym modehistoria. Jag har valt ut en liten del av den att visa upp för att inspiration ifrån! Först ut är 20-talet som kommer alldels strax!

Grekisk Gudinna

Svepande, långa klänningar, smimrande smycken, platta sandaler, lockiga hårsvall och ibland flätor i håret. Ja, tänk Diane Kruger i Troja! Den grekiska gudinne looken är fantastisk fin och passar utmärkt nu i sommar.

Hayden Panettiere och Natalie Portman- två vackra gudinnor.



Klänning och örhängen från H&M,  ring från Asos
och skor från Gojane.com


Klänningen kommer från Halens, sandalerna
 och armbandet från H&M.

Klänningen finns på H&M, armbandet på Indiska
och skorna på Asos.

Klänning från Forever21, armband från asos och
skor från Asos.

Klänningen blir din på Forever21, bältet på Halens,
örhängen och skorna på H&M.





Vackra America Ferrera

Ugly Betty stjärnan America Ferrera är i verkligheten inte det minsta ugly. Med sina sunda, vackra kurvor och härliga ustrålning är hon en äkta skönhet! En skönhet som står emot dagens ideal och visar att man kan vara både vacker och framgångs rik ändå.

America är snygg i den lilla röda.


Här är America vacker som en dag i blå klänning
och tjusigt tuperad frisyr.


America tar andan i från oss i en figurnära, blå dröm till klänning.
Ugly med kurvor? Inte det minsta!



Klänning med det lilla extra

Nästa gång det vankas fest kanske dessa klänningar kan ge dig inspiration? Våga ta en klänning som sticker ut, vare sig det gäller med snygga mönster, roliga detaljer eller annorlunda skärningar!

Gör som snygga Solange Knowles och satsa
 på en lite annorlunda klänning!

Dragkedjor är en upplyftande och snygg detalj - även på klänningar!
Den rosa finns hos Gojane.com och den blåa hos Nelly.se


Upptaderade, snygga tubklänningar! Den rosa, rosettprydda
 klänningen blir din hos Nelly.se och den svarta hos Forever21.


Skärp i midjan ger dig en vacker siluett!
Den rosa-svarta finns på Gojane.com och den blåa på Nelly.se.


Spännande skärningar ger dig snabbt det där lilla extra!
Blå klänning från Nelly.se och svart från Forever21.


Härliga mönster! Båda dess snyggt lekfulla klänningar
finns att klicka hem hos Nelly.se.



Låt din kroppsform hjälpa dig till en snyggare garderob!

Vi har alla olika, snyggt formade kroppar som passar lite bättre och sämre i vissa plagg. Här kommer en liten guide som kanske kan hjälpa dig nästa gång du ska ut och shoppa!

Päronformad - Du är smal upptill men har större höfter, lår och rumpa. Du är extra fin i axelbandslösa klänningar där du kan visa dina slanka axlar. Kjolar och klänningar med draperingar nertill är din grej! Tänk A-linje formade kjolar. Jeans och byxor utan ficka är smart tänkt för dig. Fickor förstorar och då du redan är fyllig vid det området känns fickorna onödiga. För att ge ett intryck av en mer balanserad kropp använd färgglada toppar och mörka underdelar.  Du passar dessutom extra fint i stor mönstrade toppar och kan lätt ha lite för lösa toppar precis som du kan ha tajta. Tänk på att om du inte vill lägga till extra kilon använd inte jeans med hög midja eller jackor som slutar där du är som bredast.

Vackra Kristen Davis har valt en perfekt klänning till
sin päronformade kropp.


Rektangelformad: Du har en smal, slank kropp med små bröst och liten rumpa. Du kan enkelt ha djupa uringningar utan att det ser vulgärt ut. Stora mönster förstorar och är smickrande på dig om du vill se lite fylligare ut. Däremot får vertikala mönster och linjer dig att se mindre ut. Om du vill få en lite fylligare jeansrumpa välj tajta jeans med backfickor. Välj hellre formgivande jeans än helt raka som bara kommer få dig att se smalare ut. Vill du se lite kurvigare ut välj då också jeans som är lite bleka omrking låren. Lågt skurna kjolar ser smickrande ut på dig! Du kan ha det mesta men om du inte vill se smalare ut än vad du är tänk då på att heller inte ha högt skurna kjolar eller jeans.

Carrie Underwood ser söt ut i sin mönstrade, uringade klänning.
 Passar perfekt till hennes rektangelformade kropp!


Äppelformad: Du har stora bröst, höfter och lår men ingen markerad midja och ganska slanka ben. Empire klänning är extra snyggt på dig och är smickrande för dina stora bröst. Tänk på att använde en bra bh som ger dig stödet och formen du behöver! Jackor, tröjor och klänningar med bälten ger dig snygga former. Välj klänningar och kjolar där du får visa upp dina snygga ben! Stora mönster är snygga på din underdel och ger ett balanserat intryck medan mönster upptill får dig att se större ut. Mindre mönster som små prickar förminskar däremot. Baggy kläder är dock inte smickrande på dig, det får dig bara att se större ut än vad du är.

Vackra Sara Ramirez i en perfekt topp
för sin äppelformade kropp.

Timglas: Du har ganska stora bröst, höfter och lår men en smal midja. Saker som smickrar dig är v-ringat som får dig att se längre ut, halterneck som visar upp dina snygga axlar och markerad midja. Streth jeans är något för dig då de lyfter fram dina kurvor på ett snyggt sätt. Långa kjolar är också extra snyggt på dig och får dig dessutom att se längre ut. Det mesta passar dig men något som inte är smickrande på dig är stora mönster och detaljer runt din byst. Det kommer bara ta bort dina kurvor och få dig att se större men formlös ut precis som oversize toppar gör för din kropp.

Kelly Brook ser tjusig ut i sin klänning med
perfekt längd för en timglasformad kropp!

Triangelformad: Du har en stor byst med slankare ben. Precis som hos de med äppelformade eller timglasformade kroppar är stora mönster och detaljer runt din byst inte så smickrande utan ger dig bara en större överkropp. Något du passar extra bra i är a-linje formade klänningar och bubbelklänningar. Alltså klänningar som är lite smalare upptill men vidare och större nedtill. Smala mörka toppar är också extra smickrande för dig! När det kommer till kjolar är du extra fin i kjolar med lite puff i. Det ger ett mer balanserat intryck. Vad du däremot inte är lika fin i är långa högt skurna pennkjolar som slutar strax under din byst. Det får bara dig att se större ut upptill men mindre nedtill.

Fina Jessica har valt en smickrande klänning
för hennes triangelformade kropp.



Klä dig som det bombnedslag du är!

Det finns vissa klänningar som är lite sexigare än andra och som kan göra att du kommer in i din roll som äkta bombnedslag när det vankas fest! Här är ett litet urval av just den typen:

Vackra Lucy Lui har stenkoll; Djup uringning men längre kjol!


Ashanti är het i den sexiga, iögonfallande färgen röd!


En axelbandslös klänning är ett säkert kort för  den som vill vara sexig på ett softistikerat sätt.
 Ännu hetare blir det med uppsat hår till eller med en halv uppsättning som Angelina Jolie!

Becky Newton är vacker i sexig klänning med uppstickande spets.


Hayden Panettiere i en het leopardmönstrad klänning.


Ett tajt fodral är alltid lika hett. Se bara vad snyggt det är
 på söta Amanda Bynes!



Härligt, flirtigt hår!

Ett sexigt hårsvall är alltid lika underbart och får dig att känna dig hetare på en gång. Någon utav dessa frysirer här nedanför kanske är något för dig när du ska agera bombnedslag?

Mila Kunis i sexigt vågigt och tuperat hår.
Alltid lika fint!


Drew Barrymore är fin i spikrakt, glansigt hår.


Vackra Jessica Alba med mjuka, vågiga toppar.


Jessica Simpson med är sexigt ladylike i en
 tuperad, låg hästsvans.


Söta Mandy Moore i en sexig
halv uppsättning med tupering.


Shakira i ett hett vilt, lockigt hår.


Sexig make up

Make up är alltid lika roligt då man kan arbeta sig fram till en massa olika stilar. Här nedanför kommer lite sexiga make uper som kanske kan inspirera dig nästa gång det ska bli utgång?

Nicole Cordrova från guppen Girlicious har en het make up
med sotade ögon och bleka läppar. Ett säkert kort!


Cheryl Cole från Girls Aloud kör på sexigt inramade ögon
och glossigt röda läppar!


Charlize Theron är svalt sexig i bleka läppar och vackert
 guldbrunt sminkade ögon.


Christina Aguilera har flirtiga ögon med lösögonfransar och aprikosögonskugga.
Ännu flirtigare blir det med rosa glossiga läppar!


Penelope Cruz är het i en jordnära makeup
med bleka läppar!


Billie Piper låter läpparna stå i fokus med rött läppstift.
Både sexigt och vackert!



Sexig på ett kick

I den gråa vardagen kan det vara lite svårt att känna sig sexig ibland. Tur då att det finns lite saker som kan locka fram ditt inre bombnedslag och få dig att känna dig oslagbart sexig! Var het och självsäker på festen (eller de sena kvällarna...) med dessa tips:

Först och främst är det viktigt med en sexig inställning. Du ÄR sexig. För ett riktigt sexigt humör börja redan med att ha på bra musik när du gör dig iordning. Välj musik som får dig att känna dig sexig eller glad! Kanske Marvin Gaye med Let's get it on eller något mindre uppenbart.  Lukta gott! Tvåla in dig med en väldoftande tvål i duschen, smörj in dig med en gott luktande bodylotation och applicera din sexigaste parfym på ställen som din nacke, i din uringning, i ditt ryggslut eller varför inte också i dina knäväck? Har du en partner som gillar din sexiga parfym doft kan det vara härligt för denna person att känna hur hela du doftar den! Välj sexiga underkläder så som ett bh set i siden, spets eller sexiga detaljer som snörningar. Det kommer garanterat få dig att känna dig lite extra sexig! Har du en partner kan det även vara lite kittlande för denna att under kvällens gång veta vad du sexig du är under dina andra kläder. Men det viktigaste är trots allt att DU vet det! Ibland kan det dessutom vara riktigt snyggt att låta spetsen på bh:n sticka fram i din uringning, bara inte för mycket...!

Snart kommer lite tips på sexig makeup, härligt flirtigt hår och heta klänningar!

Skönhetsmissar

Smaken är som baken, det vet vi! Men det finns vissa saker som inte är fint på någon, vissa skönhetsmissar vi bara inte vill råka ut för. Nu ska jag bjuda på mig själv och berätta om de skönhetsmissar jag begått på yngre dagar. Även fast min senaste var förra året...

Jag var 12 när jag började sminka mig men det var inte förren i högstadiet som jag verkligen blev smink intresserad på allvar. Jag har alltid tyckt om bleka läppar och tänkte nu själv börja ha det. Så kom jag på vad fiffigt det var med  foundation på läpparna först och sedan ett ljust läppglans. Så här i efterhand när jag ser bilder från mig själv från den tiden inser jag att jag tog det till det extrema. Mina läppar verkligen lös, jag såg ut att vara sjuk! Tur att jag nu vet hur man gör det fint på riktigt! Pust!

I högstadiet fick jag en fix idé om att jag ville vara brun en skolavslutning. Så jag smörjde in mig med brun utan sol loation och det gick helt fel... Jag kom till min avslutningsdag alldels brun fläckig och jag kommer ihåg hur "den snygga tjejen" i klassen ropade till mig och frågade om jag använt brun utan sol. Jag sa osäkert ja och fnissade att det gick lite fel...

Högstadiet var en period full av skönhetsmissar. Jag lät min kära moder klippa mig hemma i badrummet en kväll. Det skulle jag bittert få ångra. Eftersom mitt hår är lockigt så behöver jag klippa upp det för att få det fint och överhuvudtaget acceptabelt. Det tänkte inte vi på och när vi var klara så stod jag med en "bröderna lejonhjärta" frissa. Dagen efter fick min frisör ett gott skratt - på min bekostnad.

Förra året färgade jag mitt naturligt blonda hår rött. Det var kul i ett par månader innan jag tröttnade helt och ville tillbaka till mitt ljusa hår. Jag lydde ett dumt råd och färgade det brunt för att sedan göra avfärgningar. I ett par veckor gick jag runt med oranget hår. Det var så slitet att jag ville låta det vara innan jag färgade det blont en gång för alla. Jag försökte intala mig själv att det var helt okej och försökte leta upp bilder på snygga tjejer med oranget hår. Hittade jag några? Nej, det kan jag inte påstå..!

Har du lite pinsamma missar? Skriv i min gäst bok! Det är trots allt roligt att se tillbaka på sånt och man lär sig ju av sina misstag! ;)

Tjusiga Jordin Sparks

American Idols yngsta vinnare hitills Jordin Sparks är en riktig kurvig skönhet. Hon har en vacker utstrålning, en snygg garderob och en framgångsrik karriär allt detta med en härligt snygg och sund kropp. Inget size zero ideal för Jordin inte, härligt!

Vackra, söta och kurviga Jordin.


Jordin är vacker på People's Choice Awards
(där hon vann pris!) i ett blått snyggt fodral.


Jordin piffar upp sin snygga svarta outfit med rosa.
Tjusig frisyr!



Sexy Sailor

Det marina modet är som mest aktuell på sommaren och är alltid lika snyggt - vare sig du befinner dig på land eller till havs! Nedanför finns det sailor inspirerade outfits, visserligen inte lika vågade som på Christina Aguilera och Kim Kardashian här nedanför...! Men det kanske vi tar en annan gång! ;)

Bild 1: Topp från H&M, shorts från Forever21
och skor från Din sko. Örhängena från Asos.
Bild 2: Tröja och skor kommer från H&M,
shorts från Cubus och halsband från Asos.
Bild 3: Bikinin som även finns i halterneck
kommer från H&M och örhängena från Asos.
Bild 4: Topp och shorts från Forever21. Leggings
från Lindex. Örhängen och skor från Asos.
Bild 5: Mysig pyjamas som finns på H&M.

Christina Aguilera och Kim Kardashian är snygga på sjömansvis!

Var söt på dagen med ett par knalliga röda sandaler.


Randigt hör det marina modet till!

Bada och sola snyggt på marint vis i en randig bikini!

Var snygg till fest i marinblått och nätleggings!

Kryp ihop i soffan med en bra film och glass i den här
söta pyjamasen som för tankarna till det marina modet!




Beundransvärda Nicole

Nicole har de senaste åren blivit en inspirations källa till många modemedvetna tjejer. Inte konstigt alls med den stilen! Lyxbohemisk med vackra smycken, fina mönster och snyggt skurna klänningar. Det jag personligen älskar med Nicole är att hon så perfekt kombinerar sockersött med tuffare inslag; så som en söt klänning med en kort svart skinnjacka.Eller en rosa klänning med svarta naglar. Salty but sweet!

Snygga Nicoles hår passar perfekt till hennes stil!


Alla plagg kommer från Forever21.



Allt förutom skorna som finns på Forever21 kommer från Asos.


Festligt! Allt finns på Forever21.




Chica Rachel

Rachel Bilson är en tjej vars garderob många vill åt. Hon är enkel, avslappnad men ändå chic. Hon tycker om både jordnära och starkare färger och satsar gärna på högklackat till vardags. Rachel piffar gärna upp sina outfits med en jacka eller kavaj som snabbt ger henne en chic känsla. Snyggt!

Söta Rachel bär verkligen upp sina stor solglasögon!


Alla plagg finns att hitta på Forever21.

Sjalen och pumpsen finns på Forever21. Väskan och sandalerna på Asos.


Klänningarna kommer ifrån Forever21 och kavajen från Gina Tricot.
Rachel gillar sexigt axelbandslöst på fest!



Lauren Conrads fina stil

Lauren har en avslappnad och ibland lite preppy stil. Hon använder till vardags ofta lösa linnen och höga, utsvängda kjolar (trendiga just nu!). Lauren gillar att använda mycket vitt som är en perfekt färg till sommaren. Kika här under där jag plockar fram plagg och lite annat smått och gott som det är lite Lauren känsla över!

Lauren sitter inne med snygg stilkänsla och är själv designer.

Här kommer allt från Forever21 förutom kjolen som kommer från Gina tricot.


Smyckena finns på Asos och skorna och väskan på Forever21.


Klänningarna kommer från Forever21 förutom
den till höger som finns på Gina Tricot.



Sommarstil

Inte säker på hur du vill klä dig i sommar? Varför inte låta dig insperears av tjejerna som får vara sommriga året om? Jag har valt ut och granskat tre Los Angeles tjejer som blivit hyllade för sina stilar. Tänk dock på att meningen är inte att vara en copycat utan att inspireras. Man tar helt enkelt lite av varje från det man gillar, sätter ihop det och gör det till sitt eget! Först ut är Lauren Conrad, sen Rachel Bilson och sist Nicole Richie. Precis som jag gjort tidigare dagar så laddar jag upp dem var för sig. Hoppas ni gillar det!

Många är ett fan av Laurens fina stil.


Rachel har hamnat i många tidningar på
grund av sin snygga stil.


Nicole är en kläd idol till många!


Härliga accosearer!

Här kommer fler tips om vad du kan ha till din vita klänning i sommar!











Oskyldigt vitt i syndiga kvällars fester!

Nåja, det är allt mer sexigt än vad det låter! För visst hör vita klänningar sommaren till och visst är det vackert med en vit klänning till sommarens bruna hy? Här kommer lite tips på hur man kan se ut på sommarens festliga höjdpunkter!

Bild 1: Klänning från Lindex, skor
och armband från asos.com.
Bild 2: Klänning från Cubus.
Ring från asos.com. Skor från nelly.com
Bild 3: Klänning från H&M. Ring
och skor kommer ifrån asos.com
Bild 4: Klänning från forever.21.Örhängen
från asos.com Skor från nelly.com
Bild 5: Klänningen kommer ifrån Gina Tricot,
örhängena från forever.21 och skorna från nelly.com


Sångfåglarna i Girls Aloud satsar alla på vitt på röda matten.
Skönheter allihop!


Sexigt med axelbandslös klänning, klumpiga guld armband och korall färgade skor.
Varför inte satsa på korall målade naglar och läppar också?

En lite tuffare stil i vacker klänning, stor ring och ett par
svarta gladiatorskor med klackar.

Ladylike i creme färgad klänning, matchande ring
och blåa skor som sticker ut.

Bubbelklänning är alltid lika sött och festligt!
Här matchad med svarta pumps och silverörhängen.

Med den lilla vita räcker det ibland med bara ett par
skor i knallig färg!



Sköna snabbtips

Jag ska avsluta dagens bloggande med lite snabba tips, hoppas allt idag har gett något!

 Att vara a naturell på sommaren är både vackert och skonsamt. Din bruna hy döljer skavanker så det blir lättare att låta ansiktet vila. På sommaren när håret får vara med om så mycket kan det vara smart att låta det vara naturligt. Lata dagar på stranden är det ju lika bra att låta allt vara med allt badande och solande! Men kom ihåg att skydda dig och smörj in dig, ha i åtanke att solen är som starkast och farligast mitt på dagen. Men de dagar du har lite annat för dig och vill använda make up så kan jag tipsa om att det finns make up som har lite solskydds faktor i sig. Bland annat Max Factors Facefinity compact Foundation som innehåller soskyddsfaktor 15. Det finns också läppbalsam med solskydd i sig som t.ex Niveas Lip care 25 som ger mjuka och skyddade läppar. Värda att kolla upp!

Psst! Glöm inte att kolla efter fästingar i duschen!

Mitt största tips i sommar är att njuta och ha kul! Här njuter Justin Timberlake
och Jessica Biel av en härlig solsemester och av varandras sällskap.
Visst har Jessica en snygg, avslappnad stil i sina pilot bågar?


Sköna klipp för ett slitet hår

Det är ju som bekant skönt för håret att klippa sig då och då, inte minst om du har ett riktigt slitet hår. Även om de flesta älskar ett riktigt långt hårsvall så kan det vara en smart idé att låta saxen få ta lite mer än vanligt, speciellt nu i sommar när håret slits mer än vanligt. En förändring piggar dessutom upp! Här kommer lite tips på lite olika, snygga frisyrer.

Kom ihåg! Om du har ett lockigt hår se till att klippa upp det i ertapper. Klipper du t.ex page utan att klippa upp det kommer ditt hår forma sig som en pyramid kring ditt ansikte. Inte så tjusigt!

För den vågade kan Sienna Millers och Rihannas
korta klipp vara något!


Sugen på en bob? Då kanske dessa frisyrer inspirerar!


Vilken tycker du är snyggast? Anna Hathaways volym page med mittbena
 eller Anna Faris page med snedbena och kortare lugg?


Om du har lockigt hår och går i klipp tankar råder jag dig att kolla in
Sophia Bushs och Jessica Simpsons hår lite extra!


Ett par busiga hårsvall hittar vi på Kirsten Dunst och Jenna Elfman.


Vackra mellanlängder på Reese Witherspoon och Cameron Diaz.



Sköna hår tips!

På vintern får vi vara extra varsamma om vår hy då den tenderar att bli torrare och på sommaren gällder det att sköta vårt hår lite extra. I solens varma strålar bleks håret vilket kan se väldigt fint ut men som faktiskt sliter på håret. Att bada ofta, speciellt i saltvatten, är också en påfrestning på håret. Här kommer därför lite tips för ett friskare sommarhår;

Sköt om det; Välj produkter som funkar för ditt hår. Har du något balsam osv som du vet funkar för ditt hår, satsa på det! Gör även inpackningar när du har tid, det är skonsamt och skönt för ditt hår. Inpackningar som sitter kvar under natten kan vara en extra bra idé! Välj gärna produkter som återfuktar håret om ditt hår känns torrt och slitet.

Skydda det
; Värmestylning är älskat av många men att använda t.ex plattång ofta är inte alls skönt för ens hår. Om du inte redan har investerat i en skyddande produkt före din värmestylning är det läge att göra det nu!  Något som kan vara bra att finnas i ditt badrumsskåp i sommar är hårprodukter med UV skydd. Det skydder mot UV-strålar och skyddar håret mot slitage. UV Rescue Recovery Treat från Redken är en inpackning som ska sitta i ca 10 min och användas en gång i veckan. Den kostar ca 300 kr men för ett sommar slitet hår kan den vara värd varje krona! Redken har andra bra produkter för ditt sommarhår, ge deras hemsida ett besök och se själv om du fastnar för något; www.redken.se.
Som skydd mot solen och saltvattnet finns Survival Creme från Kms California som är en leave-in-kräm med UV-filter. Den går på ca 200 kr.

Låt det vila; Har du varit ute mycket i solen kan det ibland vara skönt för ditt hår att få en paus mot den starka solen. En trendig hatt eller en sjal kan vara bra för ditt hår när du är ute!

Kan tipsa om: hårprodukterna från John Frieda collection. Där finns bland annat produkter för rödhåriga, ljushåriga och mörkhåriga, för frissigt hår som beöver lugna sig, för hår som behöver volym och såklart för slitet hår. Produkterna kostar en del men är värd varje krona enligt mig! Ett shampoo går på ca 90 kr. Men det produkterna räcker länge och är älskade av många! Ett lite billigare alternativ är Schwarzkopfs produkter som jag personligen är väldigt förtjust i.

Det är en väldigt stor risk att ditt hår kommer bli mer eller mindre slitet i sommar. Om du redan nu har ett slitet hår gör du ett smart val att låta saxen komma fram. Senare idag visar jag upp lite frisyrtips!
 

The Hills tjejen Audrina Patridge är en av många kändisar som
gillar hatten, härligt för håret!


Sköna tips för en brun sommar hy!

Att vara brun hör sommaren till men det är inte det enklaste (eller säkraste!) att få en naturlig, jämn bränna. Solarium är något många väljer och visst är det okej att par gånger. Men det är nog lätt att falla dit och då riskerar man inte bara tråkig hy när man blir äldre utan även cancer. Därför kommer lite andra, säkrare tips här;

Spray; Man blir helt enkelt brun genom en spray. Om du väljer att spraya dig brun, tänk på att göra det på ett bra ställe som t.ex duschen där du snabbt kan skölja bort  färg som kommit där den inte ska vara. Lóreal sublime bronze automatic har jag bara hört gott om och finns att köpa på bland annat Kicks och Åhlens för ca 150 kr.

Kräm
; Genom att smörja in sig med en loation blir man brun. ACO Brun Utan Sol kostar ca 60 kr och finns på Apoteket. Omtyckt av många!

Gradvis kräm
; Vi som har det lite svårare att applicera en kräm jämnt kan pusta ut! Med en gradvis brun utan sol blir det enklare att få en jämn färg! Dove summer glow har fått bra recensioner och går på ca en 50-lapp. Finns bland annat på Cubus, H&M och Lindex.

För att vara säker på att du får den färg du vill ha, applicera lite någonstans på din kropp innan du gör hela för att se vad resultatet blir. Tänk  också på att det är svårt att uppnå ett jämnt resultat. Du kanske har en partner eller någon annan som vill hjälpa dig? Kom ihåg; Torra områden som knäna och armbågarna suger åt sig mer färg. För att inte bli mörkare där smörj in dig med lite loation innan!  Tänk på att vänta ett tag innan du sätter på dig kläderna igen för att undvika brun färg på dem.

På sommaren är det många nordiska blekfisar som drömmer om
Jessica Albas bruna hy.


Sköna Sommartips!

Idag kommer min blogg bestå av sköna, enkla sommartips. För att det inte ska bli för långt och för kladdigt för att läsa så delar jag upp det. De första tipsen kommer alldeles strax!

Beach Babe

Bada med sol och stil? Javisst! Känn dig självsäker och bekväm på stranden i en snygg bikini och lite därtill! Vill du ha mer? Leta upp ett bar snygga flipflopps, fin hatt och en vacker sarrong!

Bild 1: Bikini och spänne från H&M.
Bild 2: Bikini och solglasögon finns på H&M.
Bild 3: Baddräkt från H&M och örhängen från asos.com.
Bild 4: Bikini från H&M och solglasögon från Lindex.
Bild 5: Bikini och örhängen från H&M.
Bild 6: Bikini och armband finns på H&M.

Hilary Duff och Beyonce har det där lilla extra på stranden.


Vacker med asien inspererad bikini och vacker färgglatt fjärilspänne i håret!


Bli en 50-tals chick i rutig bikini och stora solglasögon.


Få en känsla av lyx med en svart bikini och stora guldörhängen.
Kanske en stor svart slokhatt till för den vågade?

Var djuriskt sexig i leopard mönstrad bikini och
 macthande solglasögon. Mjau!


Stick ut i en färgglad bikini och stora örhängen!


Var het i en detaljrik bikini och stort armband!



En vecka i sommarens tecken!

Vi har nu gått in i maj månad och vi börjar närma oss sommaren rejält. Därför ska jag ägna denna vecka åt sommaren! Jag ska visa lite somriga outfits, skriva lite sommar tips och lite annat smått och gott! Vi mjukstartar med lite bikinis alldeles strax!

 Kim Kardashian äter glass i den varma solen.
Härligt!

Plus-size för Forever21

Klädkedjan Forever21 har nu kommit med en plus-size kollektion med riktigt söta kläder.
Härligt! Gå in på hemsidan för ett kik du med; www.forever21.com


Vackra, sunda modeller i söta Forever21 kläder!


Blommiga kläder med vårkänslor!


RSS 2.0