Djuriskt snygg

Djurmönstrat är trendigt lite då och då men finns alltid att hitta. Snyggast blir dessa heta plagg och accessoarer om man matchar dem  tillsammans med mer nedtonade plagg och basfärger som svart och grått. Annars blir det lätt för mycket av det goda och tantvarningen kan, precis som vid det blommiga mönstret, dyka upp. Här kommer lite snygga outfits - alla med något djurmönstrat och helt utan tantvarning!

Bild 1: Topp och armband finns på Forever21.
Jeans och skor på H&M och örhängen på Lindex.
Bild 2: Topp och armband från Forever21. Kjol  från H&M.
Väska från Lindex och skor från Asos.
Bild 3: Toppen kommer från Gojane.
Jeansen från Gina Tricot, skorna från Din sko
och väskan från Asos. Örhängena finns på Forever21.
Bild 4: Klänningen klickar du hem på Nelly.
Örhängena och skärpet på Asos och skorna på Din sko.
Bild 5: Kavajen hittar du på Halens. Jeansen på Forever21.
Väskan på Asos och skorna på H&M. Nagellacket är av märket Opi.

Leopardmönstrad och axelbandlös topp -
sexigt!



Det  går att ha en nedtonad och ladylike look
även med djurmönstrat!


Vardagssnygg med zebratopp, jeans och boots.



Djurmönstrade pums till din lilla partyklänning
kan vara riktigt snyggt!



Tillsätt ett slappt vitt eller grått baslinne och du har en snygg vardagslook.
Tillsätt ett svart partylinne och pums, skippa kavajen och du har en
 het utgångslook! Glöm inte dina snyggaste smycken!




Snygga Sara Ramírez

Skådesplerskan Sara Ramírez har inte bara blivit hyllad för sina skådespelerar talanger utan också för sin snygga, sunda kropp. Så självklart ska jag visa upp denna skönhet i min blogg!

Snygg med ena axeln bar - trendigt just nu!



Sara visar sina vackra kurvor i en röd dröm.



Sara är het i sin lilla svarta!




Välj rätt

Det finns vissa saker man ska tänka på när man klär och sminkar sig. Vissa saker som passar mer och ibland mindre till annat. Här kommer en liten guide för att din look ska bli så snygg som möjligt!

En outfit handlar om balans, allt ska passa ihop; Om du bär ett pösigt linne välj då en smal och tajtare nederdel. Samma sak gäller om du bär en pösig underdel eller t.ex en utsvängd kjol; då passar det bättre med en tajtare överdel. På det sättet undviker du en ocharmig "ballong look".

Har du ett väldigt urringat linne eller klänning blir du som snyggast om du väljer en lite längre nederdel. Har du däremot en ganska kort nederdel är det snyggare om du inte har så mycket urringning. Annars blir det lätt för mycket av det goda.

Tips: Följ inte trenderna slaviskt. För visst är det mycket roligare om du är mer personlig än så med en egen stil! Sånt som du inte tycker är fint ska du heller inte ha på dig. Att något är trendigt just nu behöver heller inte innebära att det passar just dig, varken i din stil eller kroppsform. Klä dig bara i sånt du verkligen gillar och som passar dig, på det sättet mår du bättre vilket syns och gör dig supersnygg!

Vackra Jennifer Lopez har matchat sin slappa tröja
med ett par stuprörsjeans- helt rätt!



Välj smink och hår efter stil; Lockigt hår ger en ganska mjuk look precis som rosiga kinder. Väljer du lockigt hår och rosigt smink som gör din look ännu mjukare kanske en lite tuffare klädstil inte går ihop. Om du ska klä upp dig är det ingen snygg idé att glömma bort håret och sminket. En tjusig klänning eller sexig partyoufit trivs bäst med passande hår och smink.

Fel foundation är ingen höjdare. Många har en mörkare foundation vilket bara skapar synliga ränder och i värsta fall ser ut som en mask på ansiktet. Försök hitta en foundation som är så lik din egen hudfärg som möjligt. För mycket foundation är heller inte snyggt, less is more stämmer ofta i detta fall!

Fel färg och fel lagd rouge är heller inte vackert. Det finns två bra sätt att lägga rouge på; vill du ge intrycket av ett smalare ansikte lägg din rouge precis under ditt kindbenen. Pröva att "suga in" läpparna när du lägger den och använd en nyans åt det bruna, hudfärgade hållet. Vill du ha det lite rundare och äppelsött funkar rosa finfint. Le och lägg din rouge där din kind är som tjockast.

Tips: Glöm inte bort vad dina ögonbryn gör för dig; de ramar in dina ögon och rätt form kan göra under! Forma därför ögonbrynen rätt. Plocka alltid underifrån och aldrig för mycket!

Kate Winslet strålar med snyggt formade ögonbryn.




Stilakuten är tillbaka!

För ett tag sedan skrev jag om roliga tv-program värda att ses och då tog jag bland annat upp Trinny and Susannah: Stilakuten. Denna vecka, närmare bestämt imorgon (!), börjar detta härliga program sändas i Sverige igen! Om du som jag inte vill missa det slå på kanal 5 klockan 20.00 imorgon kväll!


Trinny and Susannah hjälper oss att klä oss precis rätt-
både för kroppsform och ålder!


Drömkuren!

Först ut bland mina favoriter är en hårinpackning som jag fallit pladask för. Aussie 3 minuts miricale heter denna dröm. Om du redan hört talas om denna inpackning är jag inte förvånad. Den har blivit hyllad av många då det är en inpackning som verkligen ger resultat. Förutom att den hjälper skadat och slitet hår bli friskare så luktar den väldigt gott vilket alltid är ett härligt plus. Har du inte prövat denna inpackning så råder jag dig till det nu! Den finns på bland annat kicks och går på ca en hundralapp - väl värd varenda krona!



Mina favoriter

Nu ska jag bli lite mer personlig i bloggen genom att lägga till en ny kategori; mina favoriter. Där ska jag lägga upp alltifrån mina tips på hårinpackning och smink till mina drömoutfits och favoritskor just nu. Hoppas det blir uppskattat!

Lantligt romantiskt

På sommaren känns det sådär typiskt svenskt att gå omkring i vita, oskyldiga plagg gärna med broderi på. Så nu har jag uppdaterat looken lite med hjälp av snygga acessoarer och såklart den trendiga gladiatorsandalen. Hoppas dessa outfits faller dig i smaken!

Bild 1: Tunika från Cubus, jeansleggings och
örhängen från Lindex och pums från Nelly.
Bild 2: Maxiklänningen kommer från Forever21,
örhängena från Asos, skärpet från H&M och skorna från Ellos.
Bild 3: Toppen kommer från Forever21, jeansen från Lindex,
örhängena från Forever21 och skorna från Nelly.
Bild 4: Denna söta, vita klänning hittar du på Lindex.
Halsbandet finns på HM och skorna på Forever21.
Bild 5: Linnet och shortsen finns på Forever21,
armbandet på Nelly och skorna på HM.

Avslappnad men ändå uppklädd i lång tunika,
 jeansleggings och pums!



Ett skärp kan ofta lyfta upp en look. Extra snyggt och passande
blir det på den helvita maxiklänningen!



För de där varma, slappa dagarna är shorts och lätta
sandlar ett utmärkt alternativ!



Den lilla vita är enkel att matcha. Här är den med ett långt
armband med söta berlocker på!

En lite tuffare stil med slita jeans och runda silverörhängen.
Vill du ha en mer lantlig look skippa örhängena
och bär istället bruna träarmband!




Miss Chloe Marshall

18-åriga Chloe Marshall vann 2008 Miss Surey titeln och kom efter det tvåa i Miss England tävlingen. Hon är den första med lite större storlek som ens varit med i den sistnämda tävlingen. Förutom att ha kommit långt i dessa tävlingar kan hon skriva upp modell och skådesplerska på sin meritlista. Chloe vill hjälpa unga kivnnor att få bättre självfötroende och älska dem själva precis som de är. "I want to show them that they don't have to starve themselves to be beautiful, because they are beautiful no matter what size they are." Denna vackra förebild ska självklart få vara med här i bloggen! För att få reda på mer om Chloe och se mer vackra bilder på denna skönhet besök hennes hemsida; http://www.chloemarshall.co.uk/
Chloe i vackra långa lockar!



På catwalken i en otroligt söt klänning!



Chole är vacker och självsäker i tajta jeans.




Skönhet i all enkelhet

Ibland gäller faktiskt less is more. Ofta vill man slå på stort med hår, makeup och kläder men ibland kan det vara riktigt fint och passande att inte lägga ner alltför mycket tid och tanke på det. Därför ska jag idag visa en vacker makeup, en fin frisyr och en snygg outfit - alla lika enkla att fixa till! Denna stilen handlar om enkelhet så kom ihåg att inte använda för mycket av det goda, det är regeln!

Bild 1: Kate Bosworth lyckas alltid se lika vacker ut! Här har hon en glamorös look som faktiskt är ganska enkel att få till. Lägg en jämn och fin bas med foundation och conceler. Matta sedan ut det med lite puder. Lägg sedan på lite rouge i den färgen du vet passar dig för en fräsch look. Nu kommer vi till det roliga! Det enda du behöver för din ögonmake up är en riktigt bra mascara och eyeliner. (Möjligtvis också lösögonfransar om du vill ha riktigt långa) Inget kämpande med skuggor alltså! Börja med att lägga eyelinern. Kom ihåg att sträcket är smalt i början och blir sedan tjockare. Ett nybörjar misstag är nämligen att lägga ett enda tjockt sträck, så ska det alltså inte se ut. Att använda sig av en flytande eyeliner brukar dessutom vara det enklaste. Jag kan tipsa om Isadora Colerful Eyeliner. Sedan är det långa, svpeande fransar upptill som gäller. Måla inte så mycket på den nedre fransraden. En mascara som gör jobbet är L'oreal Telescopic. Bleka läppar som Kate visar upp här är riktigt tjusiga och enkla att få till; lägg lite foundation på dina läppar för att få dem bleka innan du lägger på ditt bleka läppstift/läppglans.

Bild 2: Vackra skådespelerskan Ali Larter har på denna bild spirakt, glansigt hår. För denna look behöver du en riktigt bra och skonsam plattång och glansprodukter. Använd en inpackning innan som utlovar glans som t.ex Garnier Fructis Sleek & Shine. Att använnda glansserum i topparna och friss-lugnande produkter är också en bra idé. Sedan kan du också pröva ett riktigt enkelt knep; spraya lite hårspray i dina händer som du sedan stryker lätt över ditt hår.

Bild 3: Jennifer Aniston är en kvinna som alltid lyckas se riktigt stilsäker och bekväm ut. Hon kör ofta på säkra kort som den lilla svarta. Vissa kallar henne tråkig - jag kallar henne snygg! Ibland krävs det inget mer än den lilla svarta, ett par snygga klackar och lite accesoarer. Och ibland finns det faktsikt inget snyggare! Så släng på dig lilla svarta, dina favorit klackskor och dina snyggaste smycken - all done!

Kate i en riktig vinnar-look!



Ali är sådär enkelt, obesvärat snygg i sitt raka hår.



Till sin lilla svarta har Jennifer valt att bara ha ett enda armband
i smyckesväg. Det ser faktiskt riktigt snyggt ut!




Roliga och snygga tv-program!

Idag vill jag tipsa om härliga tv-program som både kan fungera som en rejäl självförtroende boost och samtidigt ge dig snygga tips om hur du klär dig som snyggast!

Snygga Coleen vill se mer mångfald
bland modellerna!


Först ut av dessa underbara program är Coleens real women. Programmet visades precis på svensk tv så jag borde ha kommit på ideén om att tipsa om detta bra programmet då. Coleen är ett välkänt brittiskt ansikte och är hyllad för sin snygga stil i hemlandet. I sitt program vill hon få in mer normala tjejer i modellkretsarna. Hon vill bryta normen och vill att de som inte har den typiska modell-looken ska få en chans. I varje program väljer hon ut tre tjejer som får tävla mot vanliga modeller och visst har någon av Coleens tjejer vunnit ibland, härligt! Vill du veta mer klicka in dig på; http://www.itv.com/Lifestyle/Fashion/Coleen-sRealWomen/default.html. Sök även på youtube efter detta program, det finns lite få klipp som iaf ger dig ett humm om programmet.

Sedan har vi Trinny and Susannah. Dessa två brittiska kvinnor har rest landet runt i hopp om att få befolkningen att klä sig snyggare och bli mer medvetna om deras kroppar - på rätt sätt. De har under åren hjälpt både män och kvinnor med detta. De har tagigt upp saker om åldrande. Måste man sluta klä sig snyggt för att man blivit äldre? De har även tagit upp ämnet kroppsform. Hur klär du dig som snyggast i din kroppsform? Enligt mig är detta ett otroligt härligt program där två kvinnor visar att vi alla duger precis som vi är -med den rätta garderoben ;) Programmet visas lite då och då i svensk tv, tyvärr inte just nu. Är du ändå sugen på mer gå in på deras hemsida; http://www.trinnyandsusannah.com/. Du kan även gå in på youtube, söka på deras namn, och sedan frossa i deras roliga avsnitt!

Trinny och Susannah i avsnittet där de hjälper
kvinnor att hitta den rätta bh:n!


Stilpoliserna/what not to wear är även det ett brittisk program med två rättframma kvinnor i spetsen; stylitserna Lisa Butcher och Mica Paris. Det är i stil med Trinny and Susannah; de hjälper människor till bättre självförtroende genom att hjälpa personen i fråga hitta sin egen stil. Dessa tjejer vet nämligen att om man känner sig snygg och bekväm så mår man bättre och kan till och med våga mer! Återigen är jag sent ute för detta program slutade precis gå på svensk tv för denna gången. Tyvärr kunde jag inte hitta några klipp med detta tv-program, däremot fann jag till min förtjusning att det finns ett till nyare what not to wear med andra progam-ledare. Bara sök på youtube och titta på dessa härliga klipp!

How to look good naked är ett extremt bra, fyndigt och roligt program som finns i både Amerikansk och Brittiskt version. I den amerikanska versionen ser vi fab5:s egna Carson Kressley och i den brittiska är det härliga Gok Wan. I varje avsnitt följer vi en ny person som med hjälp av programledarern arbetar upp sitt självförtroende genom att prata,
få en makeover och tillsist en egen photoshoot- naken! Den brittiska version, som är min favorit, går varje måndag-torsdag 17.30 på kanal 5 just nu. Om du vill ha mer gå in på deras youtube, sök bara på "how to look good naked". Nästa gång du känner dig lite nere över dig själv kika på detta program! Jag nästan garanterar dig att du kommer må bättre - mångfald är vackert!

Gok Wan i engen hög person bland
dessa vackra donnor!




RSS 2.0