Favorit i repris

Eftersom den lilla svarta är en sån härlig favorit så kommer här några fler outfits bilder! Precis som på de andra bilderna kommer alla skor ifrån Christian Louboutin, alla klänningar från forever 21 och alla smycken från asos.com. Hoppas ni gillar dem! :) (Om man ändå hade råd med ett par Louboution... det får fungera som härlig insperation!)







Den lilla svarta

Året var 1926 och Coca Chanel lanserade vad som skulle komma att bli nästan ett måste i varje kvinnans garderob; den lilla svarta. Den lilla svarta kan liknas som min bästa vän i garderobens gömmor. (Ganska många bästa vänner kan jag erkänna) Den är helt perfekt. Den kommer i många stilar och kan matchas med det mesta. Att det dessutom klär varje kvinna hur hon än ser ut gör ju inte saken sämre! Det finns en liten svart klänning för alla kroppstyper. Den lilla svarta är perfekt då man kan arbeta sig fram till den stilen man vill ha och trivs bäst med. Glamour med den lilla svarta tillsammans med guld. Sexigt med rött. Sött med rosa. Ja, olika stilar in i det oändliga! Så den lilla svarta- works like a charm ;)

 

Här nedanför kommer lite olika outfits jag satt ihop. Skorna kommer ifrån Christian Louboutin, klänningarna från forever 21 och smyckena från asos.com. Svårare än så är det inte! :)









Attraktivt

Forskare påstår sig nu ha kommit på vad det är som låg bakom Marilyn Monroes framgång hos män. De kallar det Marilyn Monroe-hormonet. Det är det som ger kvinnor en timglasformad kropp. De kvinnorna har mer östradoil i sin kropp vilket gör att de känner sig mer attraktiva och att männen uppfattar dem så. Personligen vet jag inte om jag tror på det där. Jag har själv en timglas formad kropp kan tilläggas och jag har minsann fått kämpa för en bra självkänsla. Fast jag tror det är så här;

Om en kvinna känner sig attraktiv, vilken kroppsform hon än må ha, och utstrålar det så tänder nog andra till. Det märks när en kvinna känner sig bekväm och sexig och det om något är attraktivt. Så när ni entrar ett rum, gå in som om ni äger det och lev ut era innre bombnedslag - vilken kroppsform ni än har!

Vackra Marilyn Monroe


Skin som den stjärna du är som...

Beyonce! Hennes utstrålning och energi är imponerande. Vilken ödmjukhet hon visar i sina interjuver sen... Wow! Hon är en artist jag hämtar insperation ifrån och inte minst då det kommer till hennes underbara hår och smink. Beyonce är inte rädd för att synas i sina glamorösa håruppsättningar och sprakande smink. Vackert!

 
En glittrande, kurvig och glad Beyonce.


Blek ros

Det råder brun utan sol och solarium hysteri där ute! Jag kan till en viss del förstå varför. Det kan pigga upp en med lite färg, man kanske känner sig fräshare och snyggare. Men jag tycker personligen att sådant hör sommaren till. Det ska väl ändå vara okej att vara blek i vintertid..? Jag tycker att det kan vara väldigt vackert att vara blek. Det hör ju det klassiska till! Stora skönheter som Marilyn Monroe var bleka.

Idag satsar bland annat Dita Von Teese, Marcia Cross och Liv Tyler på att vara bleka. Och visst är de vackra i en klass för sig! Den fina rödtoppen i Girls Aloud, Nicola Roberts, har utvecklat ett sminkmärke för de med blek hy; Dainty Doll.


Våga vara klassiskt och vackert blek!


RSS 2.0