Det lilla gör det

I ett förhållande brukar man prata om att det är de små sakerna som gör det. Samma sak kan sägas om en klädsel. De rätta accesoarerna och färgerna kan göra en hel outfit och ge dig precis den stilen du är ute efter. Precis som med den lilla svarta kan man ta en enkel outfit och göra den till sin egen med lite hjälpmedel.

Vissa dagar vet man inte alls vad man ska ha på sig men egentligen är det riktigt enkelt att göra en outfit snygg. Här kommer lite tips:

Att ha en för övrigt ganska enkel look med basfärger där man kör på en accentfärg är riktigt snyggt. Det kan vara en helsvart klänning med ett rosa skärp i midjan. Att då även matcha läppfärg och nagellack i rosa blir pricken över i:et. Sailor lookeen är snygg och väldigt enkel. Tänk randigt linne/t-shirt, kanske med kavaj, guldsmycken och färger som rött och blått. Djurmönster kan vara riktigt snygga på klänningar och ibland toppar. Men att använda djurmönster på t.ex. väskor, skor och sjalar kan vara det lilla extra i ens outfit. Att matcha skor med väska är nästan alltid en hit. En öppen kavaj kan få en outfit att gå ifrån tråkig till snygg. Detsamma kan gälla en skinnjacka.

Klumpiga armband i trä och guld ger snabbt en bohemisk känsla. I en sådan look är smycken viktiga och de ska vara stora. Klumpiga armband, långa halsband, stora örhängen, sjalar och hattar. Men se till att få fram en balans, överdriv inte för snyggast resultat. Allt behöver inte finnas med. En pennkjol kan användas snyggt både i vardagen och på fest. Matcha med skjorta eller baslinne för en mer avslappnad stil. Om man är ett fan av den klassiska stilen satsa på rött och pärlsmycken! Sist men inte minst; jeans och ett vanligt vitt linne går att matcha in i det oändliga. Med kavaj, hatt, scarfs, med smycken och högklackat, med kofta och ballerinaskor. Ja, vad du vill!

Sångerskan Ciara har matchat sin pennkjol och
skjorta med ett rött bälte i midjan och silversmycken.



Carmen Electras rockiga outfit får ett lyft
med hjälp av en sjal och en lila väska.



Christina Aguilera i röd klänning tillsammans med röda läppar och naglar.
I midjan har hon ett leopard mönstrat bälte. Sexigt!



Fergies svarta väska med guldknappar matchar hennes smycken.



Kim Kardashian är enkel men fin i kavaj och sjal.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0