The Saturdays loves color

And so do we! Det brittiska bandet The Saturdays består av fem färgsprakande sångfåglar. Vad som fångade mitt intresse var just deras snygga färgglada stil. Helsvart funkar oftast alltid men visst är det härligt med färg ibland? Våga bli färgglad du med! Titta bara på dem här nedanför! De lyser om dem! ;)

Tips; Det är enkelt att ta reda på vilka färger just du passar i. Man brukar prata om vinter, vår, sommar och höst. De fyra årstiderna. Varje årstid har en egen paljett med färger som just du passar i. Vad som avgör vilken kategori man hör till är ens hudton, hårfärg och ögonfärg. Du kan gå och göra en färganalys eller så kan du ta reda på det själv. Det finns flera sidor på internet där det står om detta. Men här kör vi en snabbgenomgång som lite hjälp på vägen;

Om din hy är åt det vita, beiga, mörka hållet med en blå eller rosa underton och dina blodådror ser blåa ut klär du mest i kalla nyanser. Du är med andra ord antingen en vinter eller sommar.

Är din hy elfenbensvit, olivfärgad eller rödlätt med en gul eller gyllende underton och dina blodådror ser gröna ut passar du bäst i varma nyanser. Du är antingen en vår eller höst.

Ett par kända skönheter som gör sig bäst i kalla nyanser är Angelina Jolie, Penople Cruz, Gwyneth Paltrow, Jennifer Love Hewitt och Alica Keys. Några som dock klär i varma nyanser är Lindsay Lohan, Nicole Kidman, Jessica Alba, Jennifer Lopez och Drew Barrymore.

Ta reda på vilka fäger du passar bäst i och var ditt vackraste jag i dem!


Färgsprakande The Saturdays



Färgglada och fina på scen!



Kommentarer
Postat av: Anonym

men elin, du kan ju inte sätta nicole kidman & lopez i samma färger & gwyneth paltrow, penelope cruz & alicia keys i samma. de borde byta plats, det går ju inte ihop alls (?)

2009-02-25 @ 17:56:07
Postat av: Elin

Nej det kanske låter dumt men det ligger faktiskt till så. Vad Nicole Kidman och Jennifer Lopez har gemensamt är att de båda har en gul/gyllende underton med gröna blodådror vilket gör att de klär sig som finast i just varma nyanser. Båda är dock höst och gör sig bäst i kläder med gyllende undertoner.



Och vad Gwyneth Paltrow, Penople Cruz och Alica Keys har gemensamt är att de alla har blåa eller rosa undertoner med blåa blodådror.



Men dessa personer behöver inte alla vara antingen vår eller höst eller i de kalla nyansernas fall vinter eller sommar. Det är där det kan skiljs åt.



Till exempel; Alica Keys och Penople Cruz har båda blåa undertoner och är båda vintrar. De passar bäst i kläder med kalla blåa undertoner. Gwyneth Paltrow klär sig dock också som bäst i kalla nyanser men är en sommar.



Ja, det är allt lite krånligt!

2009-02-25 @ 22:12:50
URL: http://sizefourteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0