Roliga och snygga tv-program!

Idag vill jag tipsa om härliga tv-program som både kan fungera som en rejäl självförtroende boost och samtidigt ge dig snygga tips om hur du klär dig som snyggast!

Snygga Coleen vill se mer mångfald
bland modellerna!


Först ut av dessa underbara program är Coleens real women. Programmet visades precis på svensk tv så jag borde ha kommit på ideén om att tipsa om detta bra programmet då. Coleen är ett välkänt brittiskt ansikte och är hyllad för sin snygga stil i hemlandet. I sitt program vill hon få in mer normala tjejer i modellkretsarna. Hon vill bryta normen och vill att de som inte har den typiska modell-looken ska få en chans. I varje program väljer hon ut tre tjejer som får tävla mot vanliga modeller och visst har någon av Coleens tjejer vunnit ibland, härligt! Vill du veta mer klicka in dig på; http://www.itv.com/Lifestyle/Fashion/Coleen-sRealWomen/default.html. Sök även på youtube efter detta program, det finns lite få klipp som iaf ger dig ett humm om programmet.

Sedan har vi Trinny and Susannah. Dessa två brittiska kvinnor har rest landet runt i hopp om att få befolkningen att klä sig snyggare och bli mer medvetna om deras kroppar - på rätt sätt. De har under åren hjälpt både män och kvinnor med detta. De har tagigt upp saker om åldrande. Måste man sluta klä sig snyggt för att man blivit äldre? De har även tagit upp ämnet kroppsform. Hur klär du dig som snyggast i din kroppsform? Enligt mig är detta ett otroligt härligt program där två kvinnor visar att vi alla duger precis som vi är -med den rätta garderoben ;) Programmet visas lite då och då i svensk tv, tyvärr inte just nu. Är du ändå sugen på mer gå in på deras hemsida; http://www.trinnyandsusannah.com/. Du kan även gå in på youtube, söka på deras namn, och sedan frossa i deras roliga avsnitt!

Trinny och Susannah i avsnittet där de hjälper
kvinnor att hitta den rätta bh:n!


Stilpoliserna/what not to wear är även det ett brittisk program med två rättframma kvinnor i spetsen; stylitserna Lisa Butcher och Mica Paris. Det är i stil med Trinny and Susannah; de hjälper människor till bättre självförtroende genom att hjälpa personen i fråga hitta sin egen stil. Dessa tjejer vet nämligen att om man känner sig snygg och bekväm så mår man bättre och kan till och med våga mer! Återigen är jag sent ute för detta program slutade precis gå på svensk tv för denna gången. Tyvärr kunde jag inte hitta några klipp med detta tv-program, däremot fann jag till min förtjusning att det finns ett till nyare what not to wear med andra progam-ledare. Bara sök på youtube och titta på dessa härliga klipp!

How to look good naked är ett extremt bra, fyndigt och roligt program som finns i både Amerikansk och Brittiskt version. I den amerikanska versionen ser vi fab5:s egna Carson Kressley och i den brittiska är det härliga Gok Wan. I varje avsnitt följer vi en ny person som med hjälp av programledarern arbetar upp sitt självförtroende genom att prata,
få en makeover och tillsist en egen photoshoot- naken! Den brittiska version, som är min favorit, går varje måndag-torsdag 17.30 på kanal 5 just nu. Om du vill ha mer gå in på deras youtube, sök bara på "how to look good naked". Nästa gång du känner dig lite nere över dig själv kika på detta program! Jag nästan garanterar dig att du kommer må bättre - mångfald är vackert!

Gok Wan i engen hög person bland
dessa vackra donnor!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0