Skönhet i all enkelhet

Ibland gäller faktiskt less is more. Ofta vill man slå på stort med hår, makeup och kläder men ibland kan det vara riktigt fint och passande att inte lägga ner alltför mycket tid och tanke på det. Därför ska jag idag visa en vacker makeup, en fin frisyr och en snygg outfit - alla lika enkla att fixa till! Denna stilen handlar om enkelhet så kom ihåg att inte använda för mycket av det goda, det är regeln!

Bild 1: Kate Bosworth lyckas alltid se lika vacker ut! Här har hon en glamorös look som faktiskt är ganska enkel att få till. Lägg en jämn och fin bas med foundation och conceler. Matta sedan ut det med lite puder. Lägg sedan på lite rouge i den färgen du vet passar dig för en fräsch look. Nu kommer vi till det roliga! Det enda du behöver för din ögonmake up är en riktigt bra mascara och eyeliner. (Möjligtvis också lösögonfransar om du vill ha riktigt långa) Inget kämpande med skuggor alltså! Börja med att lägga eyelinern. Kom ihåg att sträcket är smalt i början och blir sedan tjockare. Ett nybörjar misstag är nämligen att lägga ett enda tjockt sträck, så ska det alltså inte se ut. Att använda sig av en flytande eyeliner brukar dessutom vara det enklaste. Jag kan tipsa om Isadora Colerful Eyeliner. Sedan är det långa, svpeande fransar upptill som gäller. Måla inte så mycket på den nedre fransraden. En mascara som gör jobbet är L'oreal Telescopic. Bleka läppar som Kate visar upp här är riktigt tjusiga och enkla att få till; lägg lite foundation på dina läppar för att få dem bleka innan du lägger på ditt bleka läppstift/läppglans.

Bild 2: Vackra skådespelerskan Ali Larter har på denna bild spirakt, glansigt hår. För denna look behöver du en riktigt bra och skonsam plattång och glansprodukter. Använd en inpackning innan som utlovar glans som t.ex Garnier Fructis Sleek & Shine. Att använnda glansserum i topparna och friss-lugnande produkter är också en bra idé. Sedan kan du också pröva ett riktigt enkelt knep; spraya lite hårspray i dina händer som du sedan stryker lätt över ditt hår.

Bild 3: Jennifer Aniston är en kvinna som alltid lyckas se riktigt stilsäker och bekväm ut. Hon kör ofta på säkra kort som den lilla svarta. Vissa kallar henne tråkig - jag kallar henne snygg! Ibland krävs det inget mer än den lilla svarta, ett par snygga klackar och lite accesoarer. Och ibland finns det faktsikt inget snyggare! Så släng på dig lilla svarta, dina favorit klackskor och dina snyggaste smycken - all done!

Kate i en riktig vinnar-look!



Ali är sådär enkelt, obesvärat snygg i sitt raka hår.



Till sin lilla svarta har Jennifer valt att bara ha ett enda armband
i smyckesväg. Det ser faktiskt riktigt snyggt ut!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0