Välj rätt

Det finns vissa saker man ska tänka på när man klär och sminkar sig. Vissa saker som passar mer och ibland mindre till annat. Här kommer en liten guide för att din look ska bli så snygg som möjligt!

En outfit handlar om balans, allt ska passa ihop; Om du bär ett pösigt linne välj då en smal och tajtare nederdel. Samma sak gäller om du bär en pösig underdel eller t.ex en utsvängd kjol; då passar det bättre med en tajtare överdel. På det sättet undviker du en ocharmig "ballong look".

Har du ett väldigt urringat linne eller klänning blir du som snyggast om du väljer en lite längre nederdel. Har du däremot en ganska kort nederdel är det snyggare om du inte har så mycket urringning. Annars blir det lätt för mycket av det goda.

Tips: Följ inte trenderna slaviskt. För visst är det mycket roligare om du är mer personlig än så med en egen stil! Sånt som du inte tycker är fint ska du heller inte ha på dig. Att något är trendigt just nu behöver heller inte innebära att det passar just dig, varken i din stil eller kroppsform. Klä dig bara i sånt du verkligen gillar och som passar dig, på det sättet mår du bättre vilket syns och gör dig supersnygg!

Vackra Jennifer Lopez har matchat sin slappa tröja
med ett par stuprörsjeans- helt rätt!



Välj smink och hår efter stil; Lockigt hår ger en ganska mjuk look precis som rosiga kinder. Väljer du lockigt hår och rosigt smink som gör din look ännu mjukare kanske en lite tuffare klädstil inte går ihop. Om du ska klä upp dig är det ingen snygg idé att glömma bort håret och sminket. En tjusig klänning eller sexig partyoufit trivs bäst med passande hår och smink.

Fel foundation är ingen höjdare. Många har en mörkare foundation vilket bara skapar synliga ränder och i värsta fall ser ut som en mask på ansiktet. Försök hitta en foundation som är så lik din egen hudfärg som möjligt. För mycket foundation är heller inte snyggt, less is more stämmer ofta i detta fall!

Fel färg och fel lagd rouge är heller inte vackert. Det finns två bra sätt att lägga rouge på; vill du ge intrycket av ett smalare ansikte lägg din rouge precis under ditt kindbenen. Pröva att "suga in" läpparna när du lägger den och använd en nyans åt det bruna, hudfärgade hållet. Vill du ha det lite rundare och äppelsött funkar rosa finfint. Le och lägg din rouge där din kind är som tjockast.

Tips: Glöm inte bort vad dina ögonbryn gör för dig; de ramar in dina ögon och rätt form kan göra under! Forma därför ögonbrynen rätt. Plocka alltid underifrån och aldrig för mycket!

Kate Winslet strålar med snyggt formade ögonbryn.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Kate Winslet menar du väl ??

2009-07-27 @ 00:18:22
Postat av: Elin

Oj, ja! Tack :) Var aningen vimsig när jag skrev och dubbelkollade inte helt, ska ändra det (:

2009-07-27 @ 11:00:35
URL: http://sizefourteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0