Bli en budget babe!

Vi vill alla vara snygga och fixade, ha bra smink och en fin stil. Men ska det vara omöjligt om man inte har så mycket pengar att spendera? Nej, det tycker inte jag! Här kommer lite tips för att bli en snygg och äkta budget babe!

För hy och hår:
Ansiktsinpackning: Nivea Visage har billiga och bra för de flesta ansiktsbehov. Själv är jag förtjust i Cleansing Active Purifying Mask som renar huden och som tar bort det oljliga från hyn. Funkar fin fint för mig! Dessa finns att köpa på H&M för ca en 20-lapp och en förpacnkning innehåller dessutom två ansiktsinpackningar! Hårinpackning: Schwarzkopfs, L'oreals och Garniers har relativt bra inpackningar som alla går på runt en 50-lapp. Dessa hittar du både i matbutikerna och i köpcentrumen hos t.ex Lindex.

Smink:
Butiker som Cubus, H&M, Lindex och Åhlens har ofta smink till kampanjpris. Se till att hålla ögonen öppna för dem och passa på! Om du är ute efter en billig men bra mascara spana på in den hyllade klassikern Great Lash Mascara från Maybelline som kostar runt en 50-lapp. Att den har en söt rosa förpackning är ju bara ett härligt plus! Är det ögonskugga du är ute efter kan jag tips om att Viva La Diva har snygga färger och en enda går bara på ca 50 kr! Stay Matte är ett helt okej puder från Rimmel som går på ca 60 kr. Snygga och relativt bra läppglanser har tro det eller ej faktiskt H&M. De har flera olika att välja mellan. Det billigaste går på ca 20 kr och det dyraste ca 60 kr.

Stil:
För att fräsha upp din stil krävs egentligen inte många slantar. Nagellack är ett bra alternativ. Frossa i härliga färger! Depend har fina färger till ett mycket bra pris: ca 25 kr! Spana annars in Mavals härliga utbud av nagellack. Ett minilack från dem går på ca 40 kr. Tänk på att snygga skärp och sjalar kan göra mycket för din stil. Exprimentera med sånt du redan har! Om du bara är ute efter ett par snygga sommarskor kan det faktiskt vara värt att spana in Lindexs och H&Ms skor. Inte den bästa kvaliten men de är snygga och ett till ett bra pris! Utmärkt för den som snabbt tröttnar och vill ha något annat. Slit och släng - snyggt! Skopunkten har också några godingar till ett plånboksvänligt pris.

Kolla alltid på rean! En bra idé är att bli medlem på klädbutikernas hemsidor där de ibland tipsar dig i förväg om de kommande reorna. Ibland får du även som medlem shoppa på rean tidigare på nätet och får då och då roliga erbjudanden. Bra sidor att bli medlem på är bland annat Ellos och Nelly. Smarta saker att köpa på rean är underkläder och basfärgade kläder. Sånt som aldrig går ur stilen helt enkelt, som du slipper implusköpa och undra en månad senare vad plagget gör i din garderob... Håll dessutom alltid koll på vilka erbjudanden butikerna har. Som t.ex köp 3 betala för 2 eller köp detta och få detta på köpet. Men kom ihåg! Utnyttja dem bara om det är sånt du verkligen vill ha och behöver! Lycka till nu ute i shopping djugeln!

Kim Kardashian gillar H&M - precis som vi!
 Snygga kläder till ett underbart pris!



Kommentarer
Postat av: Nameless

Du har glömt att nämna det ulitmata - Secondhand affärer ;)

2009-05-26 @ 20:36:20
URL: http://namelessblogger.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha, sant :) Men tycker det är så givet! ;)

2009-05-27 @ 08:09:07
URL: http://sizefourteen.blogg.se/
Postat av: saida

vilken bra blogg! :D blev positivt överraskad!

2009-05-28 @ 01:10:04
URL: http://saiiko.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack så mycket, det värmer! :)

2009-05-28 @ 06:30:35
URL: http://sizefourteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0