Låt din kroppsform hjälpa dig till en snyggare garderob!

Vi har alla olika, snyggt formade kroppar som passar lite bättre och sämre i vissa plagg. Här kommer en liten guide som kanske kan hjälpa dig nästa gång du ska ut och shoppa!

Päronformad - Du är smal upptill men har större höfter, lår och rumpa. Du är extra fin i axelbandslösa klänningar där du kan visa dina slanka axlar. Kjolar och klänningar med draperingar nertill är din grej! Tänk A-linje formade kjolar. Jeans och byxor utan ficka är smart tänkt för dig. Fickor förstorar och då du redan är fyllig vid det området känns fickorna onödiga. För att ge ett intryck av en mer balanserad kropp använd färgglada toppar och mörka underdelar.  Du passar dessutom extra fint i stor mönstrade toppar och kan lätt ha lite för lösa toppar precis som du kan ha tajta. Tänk på att om du inte vill lägga till extra kilon använd inte jeans med hög midja eller jackor som slutar där du är som bredast.

Vackra Kristen Davis har valt en perfekt klänning till
sin päronformade kropp.


Rektangelformad: Du har en smal, slank kropp med små bröst och liten rumpa. Du kan enkelt ha djupa uringningar utan att det ser vulgärt ut. Stora mönster förstorar och är smickrande på dig om du vill se lite fylligare ut. Däremot får vertikala mönster och linjer dig att se mindre ut. Om du vill få en lite fylligare jeansrumpa välj tajta jeans med backfickor. Välj hellre formgivande jeans än helt raka som bara kommer få dig att se smalare ut. Vill du se lite kurvigare ut välj då också jeans som är lite bleka omrking låren. Lågt skurna kjolar ser smickrande ut på dig! Du kan ha det mesta men om du inte vill se smalare ut än vad du är tänk då på att heller inte ha högt skurna kjolar eller jeans.

Carrie Underwood ser söt ut i sin mönstrade, uringade klänning.
 Passar perfekt till hennes rektangelformade kropp!


Äppelformad: Du har stora bröst, höfter och lår men ingen markerad midja och ganska slanka ben. Empire klänning är extra snyggt på dig och är smickrande för dina stora bröst. Tänk på att använde en bra bh som ger dig stödet och formen du behöver! Jackor, tröjor och klänningar med bälten ger dig snygga former. Välj klänningar och kjolar där du får visa upp dina snygga ben! Stora mönster är snygga på din underdel och ger ett balanserat intryck medan mönster upptill får dig att se större ut. Mindre mönster som små prickar förminskar däremot. Baggy kläder är dock inte smickrande på dig, det får dig bara att se större ut än vad du är.

Vackra Sara Ramirez i en perfekt topp
för sin äppelformade kropp.

Timglas: Du har ganska stora bröst, höfter och lår men en smal midja. Saker som smickrar dig är v-ringat som får dig att se längre ut, halterneck som visar upp dina snygga axlar och markerad midja. Streth jeans är något för dig då de lyfter fram dina kurvor på ett snyggt sätt. Långa kjolar är också extra snyggt på dig och får dig dessutom att se längre ut. Det mesta passar dig men något som inte är smickrande på dig är stora mönster och detaljer runt din byst. Det kommer bara ta bort dina kurvor och få dig att se större men formlös ut precis som oversize toppar gör för din kropp.

Kelly Brook ser tjusig ut i sin klänning med
perfekt längd för en timglasformad kropp!

Triangelformad: Du har en stor byst med slankare ben. Precis som hos de med äppelformade eller timglasformade kroppar är stora mönster och detaljer runt din byst inte så smickrande utan ger dig bara en större överkropp. Något du passar extra bra i är a-linje formade klänningar och bubbelklänningar. Alltså klänningar som är lite smalare upptill men vidare och större nedtill. Smala mörka toppar är också extra smickrande för dig! När det kommer till kjolar är du extra fin i kjolar med lite puff i. Det ger ett mer balanserat intryck. Vad du däremot inte är lika fin i är långa högt skurna pennkjolar som slutar strax under din byst. Det får bara dig att se större ut upptill men mindre nedtill.

Fina Jessica har valt en smickrande klänning
för hennes triangelformade kropp.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0