Sköna tips för en brun sommar hy!

Att vara brun hör sommaren till men det är inte det enklaste (eller säkraste!) att få en naturlig, jämn bränna. Solarium är något många väljer och visst är det okej att par gånger. Men det är nog lätt att falla dit och då riskerar man inte bara tråkig hy när man blir äldre utan även cancer. Därför kommer lite andra, säkrare tips här;

Spray; Man blir helt enkelt brun genom en spray. Om du väljer att spraya dig brun, tänk på att göra det på ett bra ställe som t.ex duschen där du snabbt kan skölja bort  färg som kommit där den inte ska vara. Lóreal sublime bronze automatic har jag bara hört gott om och finns att köpa på bland annat Kicks och Åhlens för ca 150 kr.

Kräm
; Genom att smörja in sig med en loation blir man brun. ACO Brun Utan Sol kostar ca 60 kr och finns på Apoteket. Omtyckt av många!

Gradvis kräm
; Vi som har det lite svårare att applicera en kräm jämnt kan pusta ut! Med en gradvis brun utan sol blir det enklare att få en jämn färg! Dove summer glow har fått bra recensioner och går på ca en 50-lapp. Finns bland annat på Cubus, H&M och Lindex.

För att vara säker på att du får den färg du vill ha, applicera lite någonstans på din kropp innan du gör hela för att se vad resultatet blir. Tänk  också på att det är svårt att uppnå ett jämnt resultat. Du kanske har en partner eller någon annan som vill hjälpa dig? Kom ihåg; Torra områden som knäna och armbågarna suger åt sig mer färg. För att inte bli mörkare där smörj in dig med lite loation innan!  Tänk på att vänta ett tag innan du sätter på dig kläderna igen för att undvika brun färg på dem.

På sommaren är det många nordiska blekfisar som drömmer om
Jessica Albas bruna hy.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0