Sparkling eyes

Få dina ögon att lysa hjälp av ögonskuggor! Först och främst vill jag bara påpeka att sotade svarta ögon passar alla otroligt bra! Så om du inte är så mycket för färg kan du alltid köra på det, det är både klassiskt och sexigt.

Om du är en brunögd skönhet så har du tur! Brunt är nämligen en neautral färg vilket betyder att dina ögon passar i det mesta. Personligen tycker jag dock att brunögda kan vara otroligt fina i blå ögonskugga. Är du inte såpass vågad är bruna och guldiga nyanser väldigt fint på dig.

Whitney Port och Beyonce är välsignade med
lättmatchande, vackra bruna ögon.


Har du vackra blåa ögon så passar du riktigt bra i skuggor med bruna toner. Om du vill att din vackra blåa  färg ska synas lite extra är en korall färgad skugga en bra idé. Det kommer få dina blåa ögon att lysa!

Charmiga Cameron Diaz och vackra Kristen Bell
har både fina blåa ögon.

Om du har vackert gröna ögon så passar du extra fint i rosa och lila skuggor. Det kommer få din fina gröna färg att verkligen synas! Vill du ha något mer diskret  så är dina gröna ögon också riktigt fina i guldiga skuggor.

Sarah Michelle Gellar har vackra gröna ögon. Rihanna har visserligen
melerade ögon men här ser de nästan bara gröna ut!
Ett perfekt exempel på hur lila tar fram den gröna färgen!


Är du en skönhet med melerade ögon så kan du enkelt framhäva den ton du vill genom att använda just den tonen som skugga. Om du t.ex har brunt i dina ögon och vill ta fram det så använder du en brun skugga!

Charlize Theron och Kelly Clarkson har båda fina melerade ögon.
Charlize har blågröna och Kelly grönbruna.


Kom ihåg att dina ögon kan vara riktigt fina även fast du inte väljer den färger som framhäver det. Hilary Duff  är ett perfekt exempel på det. Hilary har inget  blått i sina melerade ögon men är ändå otroligt fin i blå ögonskugga!

Gör som Hilary och frossa med
 glittrig ögonskugga när det är fest!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0