Härligt mode på film

Så här på det mörka vinterhalvåret är det extra mysigt att ta plats i soffan, slänga en filt över sig och kolla på en riktgt bra film. Därför tänker jag tipsa om lite filmer som inte bara är bra utan även också är fyllda med roliga kläder, accesoarer, frisyrer och smink. Kanske funkar outfitsen som inspireation eller så njuter man bara av att kolla på dem!

Först och främst måste jag nämna Breakfast at Tiffanys med vackra Audrey Hepburn i huvudrollen. Här får vi se den lilla svarta när den kanske gör sig allra bäst - elegant, chic och oemotståndlig. Klassiskt mode slår aldrig fel!

Grease 1 & Grease 2- Tuffa Pink Ladies visar vart skåpet ska stå i skinnjackor, tajta byxor, smickrande uringningar och otroligt söta klänningar. Salty but sweet!

Factory Girl- Edie Sedgwick, spelad av Sienna Miller, var 60-talets it-girl i den rätta looken. Örhängen size xl, korta a-linje klänningar och höga boots. Glömmas ska inte de stora rådjursögonen och den tuffa pojkfrisyren.

Clueless the movie
- Bjuder på det värsta och bästa från 90-talets färgglada mode. Där det bästa såklart är de korta, tajta typiska 90-tals klänningarna!

Hairspray (07)- Det är svepande klänningar, stora lockar och rosiga kinder som står i fokus. Behövs det sägas mer? Sockersött!

Sex and the city the movie- Det är allid lika kul att titta på Carries och de andra tjejernas outfits så när man får göra det oavbrutet i över 2 timmar, ja dår blir man lycklig. Hoppas på minst lika snygga outfits i den kommande filmen!

Sandys tuffa makeover i slutscenen av
Grease inspirerar fortfarnde många!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0