Sexsymbolerna vi avgudar

Marilyn Monroe, Briggite Bardote och Diana Dors. De är inte bara vackra, de utrsålar självförtroende och osar sexighet. Vi har dem som tavlor på våra väggar, vi fascineras av dem och försöker efterlikna dem på temapartyn.Men varför inte inspireras av dem och bli lika sexigt självsäkra som dessa skönheter- permanent? Här kommer en liten guide som hjälper dig att stråla lika strakt som dessa skönheter;

De vet vad som ser bra ut och är säkra på deras stilar;
När dessa skönheter verkade så det var det 40, 50 och 60-tal. Då var det kvinliga kurvor för hela slanten. Midje framkallande pennkjolar och klänningar. Vackra uringningar  smickrande för både byst,rygg och axlar. Idag är modet inte detsamma, vi har  mycket att välja på. Men den där bombslagslooken lever kvar! Nästa gång du går ut varför inte satsa på den? Ultrakvinnligt sexig. Poängen är dock att allitd vara säker på sin stil, då känner man sig bekväm vilket gör det enklare att slappna av och känna sig lika vacker som man förtjänar! Är du inte helt säker på din är det bara fritt fram och testa sig fram. Varför inte ta en dag då du går runt och prövar olika kläder för att se vad du själv gillar?

Marilyn med en tjusig uringning!

De är inte rädda för att visa upp sina kroppar;
Dessa kvinnor vet att självförtroende är sexigt och de visar bara inte upp sina kroppar på bästa möjliga sätt - de bär sina kläder lika självsäkert som de för sig själva. Öva på att bli lika säker du- varje gång du ser dig själv i spegeln ge dig själv en ny komplimang! Det kanske låter lite löjligt men det är bara något positiv. Glöm inte att skämma bort dig själv med långa duschar och din favoritbody loation. Som jag sa innan; när man känner sig bekväm är det enklare att slappna av. Och visst känner du dig lite mer bekväm när du skämt bort dig själv lite extra?
Diana Doors har blivit kallad Englands svar på Marilyn
och visst utstrålar hon minst lika mycket självsäkerhet?



De är säkra på sin skönhetslook;
Skönhetslooken som dessa kvinnor bar upp hörde till sin tid. Marilyn Monroe var strålande vacker i sitt kortklippta blonda, lockiga hår med markerade ögonbryn, svarta eyeliner och röda läppar. Typiskt för 40 och 50-talet. Diana Doors bar upp samma klassiska look men med lite längre lockar och ibland lite bleka läppar. Brigitte Bardot hade en typisk 60-tals look; stort hårsvall, markerade ögon med tung mascara, eyeliner, kajal och bleka läppar. Idag har vi, precis som med kläderna mer urval. Men dessa skönhetslooker är stora favoriter idag- inte kontsigt. Eller vad tycker du? Poängen är i alla fall, precis som vid kläderna- att man ska känna sig bekväm med sitt hår och smink. Testa dig fram i sminkdjugeln för att se vad som ser bäst ut på dig. Varför inte unna dig en liten makeup kurs där du får färganaylys och lite tips? Att ha ett skönhetsignum a la Gwen Stefanis Marilyn inspirerade look är inte tråkigt utan vackert.

Brigitte med sitt vackra hårsvall!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0