Härlig, mjuk hy

Tyvärr är det ett känt faktum för de flesta av oss Nordbor att både våra läppar och hy blir torrare under vinterhalvåret. Därför kommer här lite tips om just detta ämne!

Ett smart knep är att sova med Idomin Läppbalsam på läpparna. Detta är en ren dröm för nariga läppar och finnas att hitta på apotektet för ca 20 kronor. Det är viktigt att ta hand om en torr hy och att peela den med jämna mellanrum. Just nu har www.yves-rocher.se riktigt bra priser och deras produkter för torr hy ska vara riktigt bra!

Aco har tagit fram en hudvårds serie med det nordiska klimatet i åtanke. Serien heter Dry & Sensetive och är till för de med normal till torr och känslig hy. Seien lovar att återge huden sin spänst samt ge den lyser och göra den mjuk och jämn. Även Apoliva har tänkt på vårt kyliga väder när de skapat sina produkter för torr hy. Besök apotekets hemsida och kolla vad som skulle passa dig!

När du väljer ansiktsmask är en återfuktande mask med peeling effekt en bra idé. Niveas Gentle Peel of mask är ett bra budget alteranativ som du kan hitta både i matbutikerna och inne hos H&M. När det gäller foundation kan det vara bra att ha i åtanke att du inte ska en för pudrigt reultat. Det ser bara narigt ut på en torr hy. En foundation som funkar finfint för torr hy är Clinique Supermoisture flytande foundation. Ett lite billigare alternativ är Isadora Velvet Touch.
Vackra Mandy Moore ser ut att ha en mjuk, välmående hy!




Kommentarer
Postat av: Vonne

Jag måste verkligen kolla in Aco och Apoliva nu till hösten och vintern då! Jag pendlar nämligen upp och ner mellan Stockholm och Norrland och förra vintern så blev min hud helt galen av att byta från den mer fuktiga luften i Stockholm till den torra i norrland, och de problemen vill jag aldrig ha igen, hehe :)



Kul med lite mer uppdateringar från din sida! <3 :)

2009-09-22 @ 13:33:19
URL: http://ida-yvonne.blogspot.com/
Postat av: b & v

Sv: Å vad roligt att du gillar vår blogg :) Hur hittade du till oss då?

Vad gullig du är, det tackar vi för :D Kram på dig!

2009-09-22 @ 14:19:40
URL: http://apieceofsisters.se
Postat av: Elin

Vonne; Då tycker absolut du ska kolla in dem! :)

Tackar :D

2009-09-23 @ 15:46:11
URL: http://sizefourteen.blogg.se/
Postat av: b & v

Sv: Jasså okej :D Vad roligt att du gillar vår blogg! Kram på dig :)

2009-09-23 @ 16:38:10
URL: http://apieceofsisters.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0